Özdilek

Kültür/Sanat

Değirmendere'de su altı cam-seramik sergisi

Gölcük Belediyesi, KOÜ Değirmendere Ali Özbay MYO ve DESSAT işbirliğiyle Değirmendere Batıkşehir’de “Su Altı Cam-Seramik Sergisi” açacak.

27 Eylül 2014 Saat: 17:57
Değirmendere'de su altı cam-seramik sergisi
Değirmendere'de su altı cam-seramik sergisi

Gölcük Belediyesi, KOÜ Değirmendere Ali Özbay MYO ve DESSAT işbirliğiyle 30 Eylül 2014 tarihinde Değirmendere Batıkşehir'de “Su Altı Cam-Seramik Sergisi” gerçekleştirilecek. KOÜ Değirmendere Ali Özbay MYO Seramik, Cam ve Çinicilik programı öğrencilerinin seramik ve cam uygulama atölyelerinde yapmış oldukları çalışmalar su altında sergilenecek. Öğrencilerin yapmış oldukları bu çalışmaların birçoğu Batıkşehir’de kalıcı olarak sergilenip, su altı fotoğrafçıları ve dalış tutkunlarının beğenisine sunulacak.

 

KÜRŞAT TÜZMEN DE KATILACAK
Su altındaki sergiyi etkinlik alanında kurulacak olan barkovizyondan Gölcük halkı ve sanatseverler de izleme fırsatı bulacak. Aynı zamanda Değirmendere Ali Özbay MYO öğrencilerinin çalışmaları, Çınarlık Meydanı’nda da vatandaşların görmesi için sergilenecek. Etkinlikte katılacak isimler arasında 22 Temmuz tarihinde Antalya'nın Kaş İlçesi’nde paletsiz değişken ağırlıkla yaptığı dalışta dünya rekoru kıran Şahika Ercümen, su altı fotoğrafçısı Tahsin Ceylan ve eski Bakan Kürşat Tüzmen de yer alıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat