Özdilek

Ekonomi

Bahri Odabaş Seçimleri Değerlendirdi

Marmara Sanayici ve İşadamları Derneği Genel başkanı Bahri Odabaş Milletvekili seçimlerini değerlendirdi.

9 Haziran 2015 Saat: 14:04
Bahri Odabaş Seçimleri Değerlendirdi
Bahri Odabaş Seçimleri Değerlendirdi

Odabaş'ın yazılı açıklaması şöyle:

HALKIMIZ, AK PARTİYE DERS, MUHALEFETE KOALİSYON GÖREVİ VERDİ

 

BU MESAJI İYİ ALGILAYIP YAPAN KAZANIR, AKSİNİ YAPAN  KAYBEDER !

 

Ak  Parti, ilk yıllarda Ülkeye çok önemli hizmetler yaptı ve halkımız da bu hizmetler karşısında vefalı davranarak 3 dönem kendisine iktidar verdi.

Ancak özellikle ikinci dönemden sonra Ak Parti, başta kendi içindeki dürüst ve samimi partililer dahil olmak üzere kimseyi dinlememeye, eleştirenleri yok etmeye, yolsuzluk iddialarını kapatmaya, Lux ve israfa ve halkı kamplaştırmaya devam edince kaçınılmaz son gerçekleşti.

Biz Sivil toplum kuruluşu olarak Ak partinin en zayıf zamanında en güçlü desteği verirken en güçlü zamanlarında yanlışlarını en sert bir şekilde eleştirme cesaretini gösterdik.

Ak Parti önce Sivil Toplumu sonra halkı küçümsemeye  ve yok saymaya devam etti.      

Ak  Parti yöneticileri 7 Hazirana kadar bizi anlayamadı umarım bundan sonra bizi ve bizim gibi olayları samimi ve objektif bir şekilde değerlendirenleri anlar , ciddi bir nefis muhasebesi yapar ve düştüğü yanlışlardan çıkmayı becerip tekrar eski günlerine döner.

Muhalefete gelince Halkımız kendilerine şimdilik Koalisyon görevi verdi umarım mesajı iyi algılayıp hepsi taşın altına elini koyarak, uzlaşı kültürünü zorlayarak Ülkeyi normalleştirip, sonra hepsinin ekonomik vaadlerinin ortalamasını gerçekleştirip halkın güvenini kazanarak ülkeyi iyi yönettikleri takdirde  gelecek seçimde hak ettiklerini bulacaklardır.

Aksi takdirde risk almadan, kendilerini uzlaşıya zorlamadan yeni bir erken seçime gittikleri takdirde hepsi kaybedecektir.

Umarım gerek Ak parti ve gerekse muhalefet, üzerine düşeni soğuk kanlılıkla ve ileriyi düşünerek yerine getirir, hem kendileri ve hem de Milletimiz kazanır. SAYGILARIMLA  

                                                                                                         

                                                                                                           Bahri ODABAŞ                                                                                                                                                                                                                    MARSİAD GENEL BAŞKANI

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat