Özdilek

Siyaset

AKP'li Gençler kefen giydi, dar ağacına çıktı

İlimizde vatandaşlar, beyaz kefen giyip darağacı kurarak, Mısır'da 529 kişiye verilen idam kararlarını protesto ettiler.

10 Nisan 2014 Saat: 15:16
AKP'li Gençler kefen giydi, dar ağacına çıktı
AKP'li Gençler kefen giydi, dar ağacına çıktı

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Cumhuriyet Parkı'nda toplanan yüzlerce kişi, Mısır'da İhvan-ı Müslimin taraftarı 529 kişinin idam cezasına mahkum edilmesini protesto etti. Alanda 3 tane darağacı kuran vatandaşlar, beyaz kefen giyerek darağacına çıkıp, kararı sloganlar atarak protesto etti. Mısır Devlet Başkanı Sisi aleyhine slogan atan vatandaşlar, idam kararının kaldırılması için imza kampanyası başlattıklarını belirtti. Basın açıklaması yapan AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, “Tüm dünyanın izlemekle yetindiği, adına darbe dahi diyemediği bu süreç, dünya demokrasi tarihine kara bir leke olarak yazıldı. Bir imza kampanyası başlattık ve Mısır Müftüsü'ne gönderip idam kararlarının karşısında olduğumuzu haykıracağız. Gelin siz de destek olun. Mısır'daki kardeşlerimizin yanında olduğumuzu darbe yönetimine duyuralım” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat