Özdilek

Güncel

CHP il yönetimine yeni isimler

CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva, yeni yönetim kurulu üyelerini düzenlediği toplantıyla kamuoyuna tanıtırken, Gebze İlçe Örgütü’nün resmi başkanının Cavit Kapoğlu olduğunu açıkladı.

28 Ocak 2015 Saat: 16:52
CHP il yönetimine yeni isimler
CHP il yönetimine yeni isimler

CHP İl Örgütü haftalık yönetim kurulu toplantısını partinin il binasında gerçekleştirdi. Toplantı öncesinde il başkanlığı görevine getirilen Cihat Altunyuva, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CHP Derince İlçe Başkanı Nihat Değer ve yönetimini ağırladı. Birlik mesajlarının verildiği ziyaretin ardından İl Başkanı Cihat Altunyuva, milletvekili adaylığı için yönetimden istifa eden isimlerin yerine görev çağrısında bulundukları yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Yedeklerden, asil yönetim üyeliğine geçen Sibel Batkin, Selda Mican, Belgin Sarper, Ercan Balseçen ve Canan Erkan’a il başkanı Altunyuva görevlerinde başarılar diledi.

 

KAPOĞLU RESMİ BAŞKAN

Yunanistan’daki seçimlerde sol parti SYRİZA’nın galibiyetini yorumlayan İl Başkanı Altunyuva “Demokrasi kapımızda, sıra bizde. Haziran ayındaki genel seçimlerde bunu göreceğiz. Ülkemizin menfaatlerine en uygun çözümleri getireceğiz” diye konuştu. Sedat Tatar’ın Gebze İlçe Başkanlığı’ndan istifa etmesinin ardından ilçe yönetiminin kendi içerisinde yaptığı seçimle başkanlık görevine getirdiği Recep Dursun’un merkez yürütme kurulu tarafından kabul edilmemesi ve başkanlık görevine Cavit Kapoğlu’nun atanması konusuna da değinen Altuntuva “Şu anda MYK tarafından atanan Cavit Kapoğlu resmi ilçe başkanıdır” ifadesini kullandı.

 

BAŞARISIZLIK SİSTEMİN

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptığı ziyareti aktaran Altunyuva “Kendisi 16 Ocak Basın Onur Günü’be katılamadığı için bir kez daha özürlerini iletti ve değerli basın mensuplarına selamlarını gönderdi” diye konuştu. Milli Eğitim Şurası’nda alınan kararları eleştiren İl Başkanı Altunyuva “Eğitim sistemimiz çökmek üzere ve ülkemizi bir karanlığında içerisine doğru çekilmektedir. Yarı yıl tatiline girildi ancak eğitim sistemiyle sürekli oynandığı ve yanlış planlamalar izlendiği için öğrencilerimizin başarısı da oldukça düşmüştür. Velilerimizden, başarısızlıklarından dolayı öğrencilere yüklenmemelerini ve onları motive etmelerini tavsiye ediyorum. Çünkü bu başarısızlık öğrencilerin değil, sistemindir” açıklamasında bulundu.

 

EĞİTİM NOTU SIFIR

Geçtiğimiz yıl kamuoyunda tartışmalara yol açan müdür atamalarının da eğitim sistemine olumsuz olarak yansıdığını ifade eden Altunyuva “Başarı olan eğitim idarecileri maalesef görevlerinden alındı ve yerlerine iktidarın yandaşı olan, kimisi okul önünden geçmesi bile sakıncalı olan liyakatsız, başarısız kişiler getirildi. Eğitim notu maalesef sıfırdan eksilere düşürüldü” şeklinde konuştu. Altunyuva, faili meçhul cinayete kurban giden duayen gazeteci Uğur Mumcu ve milyonların gönlünde taht kuran emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ı da ölüm yıl dönümlerinde rahmetle andı.

 

KOCAELİSPOR BU KENTİN TAKIMIDIR

Suudi Arabistan Kralı’nın ölümünün ardından ülkemizde milli yas ilan edilmesini eleştiren Altunyuva “Milli yas ilan edilmesi gereken günlerde birşeyler yapmayanlar bir diktatörün ölümüyle milli yas ilan etti. Bu durum düşündürücüdür” dedi. Kocaelispor’un aldığı galibiyeti de kutlayan Altunyuva “Kocaelispor bu kentin takımıdır. Onu düşürmek isteyenler suni bir takım yaratarak sahaya sürdü. Ancak bu kent kendi takımını sahiplendi ve ona destek verdi. Kocaelispor’u CHP ile anarak arkasını dönenler yanlış yaptı. Kocaelispor bu kentin takımıdır” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat