Özdilek

Güncel

Odabaş’tan Cumhurbaşkan’ına Açık Mektup !

Kimseyi Dinlememe Tavrınız, Ülkemize, Partinize Ve Size Büyük Zararlar Verecek!

8 Mayıs 2016 Saat: 16:49
Odabaş’tan Cumhurbaşkan’ına Açık Mektup !
Odabaş’tan Cumhurbaşkan’ına Açık Mektup !

CUMHURBAŞKANI

Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN

 

Sayın Cumhurbaşkanım, önce selam ve saygılarımı sunar, hizmetlerinizde kolaylık ve başarılar dilerim.

 

Ak Partiyi kurduğunuz günden itibaren sizi ve icraatlarınızı, yakından, samimi ve objektif bir şekilde takip ediyor, doğru bulduklarımıza samimi ve ciddi bir şekilde destek veriyor,(yaptığınız hizmetler unutulamaz, ancak Milletin size verdikleri de!) yanlış gördüklerimizi de hiçbir endişe duymadan özgür bir şekilde eleştiriyoruz.

 

Özellikle parti kapatma davası ve Referandum sürecinde, ORATAK AKİL HAREKETİ ve SİVİL DAYANIŞMA PLATFORMU kurucularında yer almam ve aktif çalışmalarımla büyük destek vermişken, özellikle son dönemlerdeki yanlış bulduğum icraatlarınızı da zaman zaman  eleştirmek zorunda kalıyorum.

 

Sivil toplum kuruluşları olarak gerek Başbakanlığınız ve gerekse Cumhurbaşkanlığınız döneminde, (ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK PROBLEMLERİNİ ÇÖZECEK VE EN BÜYÜK KALKINMAYI SAĞLAYACAK Fikir ve projelerimizi arz etmek için) size ulaşamadık.

 

Başbakan Sayın Davutoğlunu görevden uzaklaştırmanız, ondan önce Sayın Abdullah Gül ve Arınç olayları de net bir şekilde gösteriyor ki başarınızda ciddi katkıları olan yol arkadaşlarınızı de dinlemiyor, ve fikirlerine değer vermiyorsunuz!

 

KONTROLSUZ GÜÇ YOZLAŞIR! Yüce Rabbimiz Dünyayı yarattığı halde sevk ve idareyi insanlara teslim etmiş, gönderdiği peygamberlerine, insanları yönetirken mutlaka insanların fikirlerine değer vermeyi, onlarla istişare ederek karar verip yönetmeyi emretmiştir.

 

Hiç değilse bundan sonraki hayatınızda olanlardan ders çıkararak, Ülkemize, Partinize ve kendinize daha fazla zarar vermeden  size ulaşmak isteyenleri dinleyip anlayarak karar vermenizi( çünkü sizi temsil eden her kes sizi örnek alıyor!) talep eder saygılar sunarım.

 

              Bahri ODABAŞ                                                                               

 MARSİAD GENEL BAŞKANI

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat