Özdilek

Güncel

Sabıkalı hırsız kıskıvrak yakalandı

Çok sayıda sabıkası olan ve en son geçtiğimiz günlerde bir hırsızlık olayına karışan Umut K., polisin şüpheli hareketlerini fark etmesi üzerine yaşanan kovalamaca sonucu yakayı ele verdi.

26 Ekim 2014 Saat: 14:52
Sabıkalı hırsız kıskıvrak yakalandı
Sabıkalı hırsız kıskıvrak yakalandı

Edinilen bilgilere göre birçok hırsızlık suçundan sabıkası bulunan ve geçtiğimiz günlerde yine bir hırsızlık olayına karışan Umut K. adlı şahıs, Barlar Sokağı'nda polisi görünce kaçmaya çalıştı. Durumu fark eden polis ekipleri kaçmayan çalışan Umut K.’nın peşine düştü. Yaşanan kısa süreli kovalamaca da Umut K. saklandığı iş hanında yakayı ele verdi.


İŞ HANINA SAKLANDI
Polislerin kendisini durdurmak istemesi üzerine Umut K. Kaçmaya başladı. Polisler ile Umut K. arasında kovalamaca başladı. Yaşanan kovalamaca sonucunda Umut K. İstiklal Caddesi Geçit Sokak üzerinde bulunan bir iş hanına girdi. Şahsın elinde bıçak olduğu için polis ekipleri takviye istedi. Takviye polislerin gelmesi üzerine polisler iş hanına girdi. Şahıs iş hanında etkisiz hale getirilerek kelepçelendi ve gözaltına alındı. Şahıs ekip aracına bindirilerek Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat