Özdilek

Kültür/Sanat

Kask'ta Ümran Özdemir dönemi

İlimizde fotoğraf denilince akıllara gelen ilk kurum olan Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) 32. olağan genel kurulunu 31 Ocak 2016 tarihinde dernek merkezinde gerçekleştirdi.

1 Şubat 2016 Saat: 01:38
Kask'ta Ümran Özdemir dönemi
Kask'ta Ümran Özdemir dönemi

Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan genel kurul ve yeni yönetim seçimlerinde, geçmiş dönem faaliyet raporları ve mali tablolar ile denetim raporları KASK  başkanı Altuğ Şenel, Sayman Gürkan Kıpık ve Denetçi Cengizhan Günesen tarafından üyelere sunuldu.

 Yapılan oylamanın ardından yeni yönetim kurulu şu şekilde belirlendi. Yönetim kurulu Asil: Başkan Ümran Özdemir, İbrahim Kurulay, Yalçın Kuçin, Şenay Arda, Erhan Kırca. Yönetim kurulu yedek üyeler: Hasibe Arda, Onur Kızılyel, Alpaslan Güven, Korhan Asal, Güngör Yıldırım.

 Genel Kurul ardından üyelere ve görevi devir aldığı Altuğ Şenel'e Teşekkür eden Ümran Özdemir, KASK'ın fotoğraf sanatının daha geniş kitleler tarafından sevilmesi ve icra edilmesi için geçmiş yönetimlerinde yaptığı gibi çalışmalara devam edeceklerini belirterek, fotoğraf severleri her salı dernek merkezinde gerçekleştirilen etkinliklere davet etti. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat