Özdilek

Güncel

Mucize anne vefat etti

Fuar içi Onur Müzikhol'ün sahibi eski İzmit CHP Belediye Meclis üyesi Faik Çelik’in eşi Şahide Çelik uzun süredir tedavi gördüğü akciğer kanseri sonucu vefat etti.

18 Mart 2015 Saat: 02:09
Mucize anne vefat etti
Mucize anne vefat etti
34 yaşındaki tek çocuklarının elektrik akımına kapılıp ölmesi üzerine, bir yıl sonra 53 yaşında bir erkek çocuk dünyaya getiren Şahide Çelik, göğüs ve akciğer kanserine yenik düşerek hayatını kaybetti. İzmit'te 2009 yılı Temmuz ayında şiddetli yağmur nedeniyle kentin büyük bir bölümünü yağmur suları bastı. Bundan Fuar alanı da etkilendi. Babası Faik Çelik ile birlikte burada bulunan Onur Müzikol'ü işleten 34 yaşındaki Onur Çelik, amcasının oğlu Murat Çelik ile birlikte müzikholdeki yağmur sularını tahliye ederken, kablolardaki bir kaçak nedeniyle akıma kapılarak hayatını kaybetti.
Tek çocuklarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan anne Şahide Çelik ve baba Faik Çelik, yeniden bir çocuk yapmaya karar verdi. Mucize bir şekilde hamile kalan ve o tarihte 53 yaşında olan anne Şahide Çelik, bir yıl sonra 2010 yılı Eylül ayında bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Bugün 5 yaşında Arda adını verdikleri bir çocukları olan çift onunla teselli bulurken, 57 yaşındaki anne Şahide Çelik bir süre önce göğüs ve akciğer kanserine yakalandı. Geç yaşta anneliği ikinci kez tadan Şahide Çelik, tedavi gördüğü hastaneden dün çıkarıldıktan sonra bugün evinde hayatını kaybetti. Cenazesi yarın Yuvacık'taki aile kabristanında oğlu Onur'un yanına defnedilecek olan Şahide Çelik, 5 yıl önce 53 yaşında çocuk dünyaya getirmesi nedeniyle birçok gazete ve televizyona “Mucize anne” diye haber konusu olmuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat