Özdilek

Güncel

Kocaelispor için tarihi adım

Kocaelispor’un geleceğinin konuşulduğu toplantı, Seka Park Otel’de gerçekleşti. Toplantıda ilk olarak Kocaelispor-Körfez birleşmesine sıcak bakıldığı aktarıldı.

13 Nisan 2014 Saat: 17:53
Kocaelispor için tarihi adım
Kocaelispor için tarihi adım

Kocaelispor’un yeniden Süper Lig’e yükselmesi için Seka Park Otel’de gerçekleşen ve yaklaşık iki saat süren değerlendirme toplantısına Bilim Sanayi ve Ticaret Bakanı Fikri Işık, Vali Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli GSHM Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaelispor Başkanı Nebil Uzun, Körfez FK Başkan Yardımcısı Mehmet Şendoğan ve Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın katıldı.

 

BAKAN IŞIK AÇIKLADI

Basın kapalı gerçekleşen toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Bakan Işık, Kocaeli’den bir takımın yeniden Süper Lig’de mücadele etmesi için çalıştıklarını belirterek “Sayın Başbakanımızın talimatları doğrultusunda bir ön hazırlık yapmıştık. Bu gün de bir yol haritası belirlemek açısından bir araya geldik. Toplantıda Kocaelispor Başkanı, mevcut durumu ortaya koydu. Gördüğümüz şu; Kocaelispor’un şu anki borç yüküyle yürümesi mümkün gözükmüyor. Ancak bir anonim şirketiyle Kocaelispor’un iddialı bir hale gelmesi mümkün.” şeklinde konuştu.


İLK PLAN KÖRFEZ FK

“Bununda Kocaelispor’la bir bağı olmayan bir başka şirketle yapılması mümkün. Burada önceliğimiz Körfez FK olacak. Ancak Körfez’de bir sorun çıkarsa başka bir takımı bünyesine katarak yoluna devam etmesi olacak. Önümüzdeki süreçte bazı çalışmalar yaparak tekrar bir araya geleceğiz. Mevzuatlar çerçevesinde şirketin kuruluşunun startını vereceğiz. Daha sonar Körfez fk ile görüşme yapacağız. Eğer Körfez’in mali durumu uygun olmazsa başka alternatifler üzerinde duracağız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat