Özdilek

Çevre

Atmayın şu izmaritleri yerlere!

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle Arnavut kaldırımı olarak da bilinen taş parkelerle kaplı sokaklarda sigara izmariti topladı.

24 Eylül 2014 Saat: 18:08
Atmayın şu izmaritleri yerlere!
Atmayın şu izmaritleri yerlere!

Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener özellikle Acısu Soka, Feridun Özbay Sokak ile Eski Hamam Sokak’ta sık sık sigara izmariti topladıklarını belirterek” vatandaşlardan içtikleri sigaranın izmaritini sokaklara atmamalarını rica ediyoruz. Cadde ve sokaklarda sigara izmaritlerinin de atılabileceği çok sayıda çöp sepeti bulunuyor. Buna rağmen bazı sorumsuz kişiler içtikleri sigara izmaritlerini cadde ve sokaklara atıyorlar. Özellikle Arnavut kaldırımı bulunan sokaklarda sigara izmaritleri taşların arasına sıkıştığından bunlar vakumlu araçlar ve yıkama ile temizlenmiyor. Mecburen tek tek toplamak zorunda kalıyoruz. Bu da zaman kaybına neden oluyor. Ekiplerimiz sigara izmariti toplayıncaya kadar başka sokaklardaki işler aksıyor. Sigara içenlerden duyarlı olmalarını bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat