Özdilek

Siyaset

Kuşkan ,Kılıçdaroğlu'nun programını Açıkladı

Program şöyle:14 Mart Cuma günü gerçekleşecek Gebze Cumhuriyet Meydanı saat 13.30'da havayolu ile Cengiz Topel'e gelecek oradan helikopterle Gebze'de Anadolu hastanesi alanına inecek ve oradandan mitinge katılacak.

11 Mart 2014 Saat: 12:10
Kuşkan ,Kılıçdaroğlu'nun programını Açıkladı
Kuşkan ,Kılıçdaroğlu'nun programını Açıkladı

Gebze ve Kocaeli ne yönelik sorunların yer alacağı bir miting olacak. Arzu eden partililerimizi oraya götürebileceğiz. Önemli bir sayıda katılım olacağını sanıyorum. Havanın iyi olacağını düşünüyoruz.

Vilayet ve emniyet ile Gebze Kaymakamlığı'na gerekli bilgiler aktarılıyor. Elimizden geleni yaparak yoğun bir çalışma ile kentteki tüm belediyeleri almak için gayret sarfediyoruz. Kocaeli'ndeki bizden yana dönük olduğu fikrini taşıyoruz. Il başkanlığı olarak süremiz yettiğince tüm etkinlik ve çalışmalara katılıyoruz. Seçım tanıtım programlarımızı bitirdik.

Dün akademik odalar birliği toplantısına çalışmalar yapılarak hazırlanıldı o çalışmaların hepsinde de bulundum ama mevcut Başkan'ın katılmaması bir sakatlık yarattı. Bizim o toplantıya katılmayışımızın nedenini bir mektupla açıkladık. Ama tepkiyi sadece bizim çekmemiz yanlıştır asıl tepki AKP KBB başkanına yönelik olması gerekmektedir. Tepki amaçlı katılmadığımızı zaten bildirdik.

Sevgili arkadaslar bende bir anket sonucu yok çünkü yaptırmadık. Yaptırmıyorum. Bizim oylarımızın hiçbir yere kaydığı yok. Hiçbir partiyle mutabakatımız yok. Seçime birlikte girmiyoruz. Bu ortalığı bulandırma açıklamalarının çıktığı yer bellidir. AKP bu açıklamaları yapmaktadır. Mahmut Civelek'in elindeki bilgiler kendisini bağlar, bizi ilgilendirmez. Biz nasıl kazanınızı planlarken bunları düşünecek zamanız olmuyor. Biz kentidir çalışmalarımızı organize ediyoruz. Biz sadece seçime odaklanmış durumdayız.

Paraleller birbirlerine değmez, bunlar sarmaşık yapılandır. Biz bu işlere girmeyiz. Bizim stilimiz değil.

Size bir örnek vereyim. Zamanm kaldıkça seçim çalışmalarına katılıyorum. CHP'nin diğer partilere göre bir zorluğu var. Köy ziyaretlerimiz sırasında Gülbahçe kadriye Köyü'ne gittik ve bir soru soruldu. KBB yasasıyla ilgili köylerin oy vermesi noktasında CHP Danıştay'a dava açmıştır diye sordu. Insanlarımıza ulaşmama yaygın medya aracılığıyla ulaşmakta zorluk yaşamaktayız. Ortak mülkiyet arazilerinin 30 dönüm olduğunu söyledi, minibüsü devrettik. Herşeyi devrettik dedi. Köylerin tüzel kişiliğini kaybetmiş olduğunu kaybettiği için Danıştay'a başvuruyoruz. Köyler tüm avantajlarını kaybediyor. Köy tüzel kişiliğini kaybedecekler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat