Özdilek

Kültür/Sanat

Kask'tan Düğün Fotoğrafcılığı semineri

Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) Salı etkinlikleri kapsamında düğün fotoğrafçılığı konusunda seminer yaptı.

22 Nisan 2015 Saat: 10:50
Kask'tan Düğün Fotoğrafcılığı semineri
Kask'tan Düğün Fotoğrafcılığı semineri

DÜĞÜN FOTOĞRAFÇILIĞININ TÜM DETAY ve İNCELİKLERİ KASK’TA

Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) Salı etkinlikleri kapsamında düğün fotoğrafçılığı konusunda gerçekleştirdiği eğitim çalışmaları ve uygulamalı atölyeler ile ülkemizde düğün fotoğrafçılığına eğitim ağırlıklı ve profesyonel bir bakış kazandıran Serhan Serter’i konuk etti. İlimiz dışından da gelen katılımcıların da bulunduğu, “Düğün Fotoğrafçılığı” üzerine yapılan seminer ve söyleşiye ilgi yoğun oldu.

Zoom İthalat’ın katkıları ile gerçekleşen Düğün Fotoğrafçılığı semineri ürün tanıtımları ve düğün fotoğrafçılığında kullanılan ekipmanların sunumu ile başladı. Tanıtımların ardından söyleşisine başlayan Serhan Serter, kişisel sunumunun ardından profesyonel bir disiplin olan düğün fotoğrafıçılığı üzerinde çalışmak isteyenlerin öncelikle vergi mükellefi olması ve marka tescili yaptırmaları gerekliliğini vurguladı. Teknik bilgilerin verildiği bölümde, düğün fotoğrafının en önemli unsurunun “ışık” olduğunu vurgulayan Serter, doğal ışık ve yapay ışık şartlarında çalışma teknikleri, ışığın farklı açılardan gelmesi durumunda karşılaşılan etkiler üzerinde oldukça yararlı bilgiler verdi. Kendi çalışmalarından açıklamalı örnekler sununduktan sonra, çekim sonrası yapılan albüm çalışmaları ve örnekleri üzerinde de durdu.

Eğlenceli ve katılımcıların da soruları ile katkıda bulunduğu interaktif söyleşi, plaket verilerek ve hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu. Serter, yeni dönemde KASK’a tekrar misafir olmaktan memnun olacağını da belirtti. Tüm katılımcılara ve misafirlere teşekkür eden KASK Başkanı Altuğ Şenel Salı etkinliklerinin devam ettiğini, yeni dönem temel fotoğraf eğitim seminerinin 11 Mayıs Pazartesi günü başlayacağını belirterek, fotoğrafa ilgi duyan herkesi KASK'a davet etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat