Özdilek

Kültür/Sanat

Gebze Çamlıkta Şiir,Edebiyat ve Söyleşi

Rabia Mine, felsefeci, hukukçu, sinema ve televizyon eğitimi almış biri olarak, kaleme aldığı makalelerinin yanı sıra bu kez okuyucunun karşısına şiirlerini topladığı KÜLDEN ile Gebze Çamlık Parkta okuyucularla buluştu.

17 Haziran 2015 Saat: 12:26
Gebze Çamlıkta Şiir,Edebiyat ve Söyleşi
Gebze Çamlıkta Şiir,Edebiyat ve Söyleşi

Mine, Gebze Çamlık Parkında  Özgürlük Kitabevi tarafından düzenlenen düzenlenen 2. Özgürlük ve Umut Etkinliği kapsamında okuyucuları ile buluştu. Rabia mine kitabına ilgi gösteren vatandaşlarla hem söyleşti hem kitaplarını imzaladı.

Rabia Mine Eğe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Mimar Sinan Üniversitesi  Sinema ve TV bölümünde eğitim gördü. Film şirketlerinde yapım sorumluluğu,  reklam ajanslarda metin yazarlığı, Ana Britannica  Anksiklopedisinin 2000 yılı güncellemelerinde düzeltmenlik gibi önemli çalışmalarda bulundu.  Uzun yıllar Düşünce Suçu’na karşı Girişim isimli sivil toplum örgütlerinde çalışmalar yürüttü.

Rabia Mine ilk şiir kitabı  KÜL’den  ile okuyucu karşısına çıktı. Rabia Mine, ”Demem o ki bazı şeyler satılık değildir kardeş” diye bitirdiği şiir kitabında, . Soma, Lice, Berkin başta olmak üzere yaşama, sevgiye ve insanlığa dair 80 şiir yer alıyor.

 

NHA/MURAT GÖKKAYA

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat