Özdilek

Vefat Edenler

Resul DİLSİZ Vefat Etti

Dün Dilovası’nda gerçekleşen elim bir kaza sonrası kaybettiğimiz, Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı Kadırga Orman İşletme Şefimiz Sabiha Dilsiz’in biricik eşleri RESUL DİLSİZ vefat etmiştir.

27 Ekim 2016 Saat: 11:49
Resul DİLSİZ Vefat Etti
Resul DİLSİZ Vefat Etti

Dün Dilovası’nda gerçekleşen elim bir kaza sonrası kaybettiğimiz, Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı Kadırga Orman İşletme Şefimiz Sabiha Dilsiz’in biricik eşleri RESUL DİLSİZ vefat etmiştir. Kendilerine Allah’tan Rahmet dilerken, Çalışma arkadaşımız Sabiha Dilsiz’e, ailesine, sevenlerine ve ormancı camiasına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Resul DİLSİZ'in cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Erenler Mahallesi, Yunus Emre Camii'nden kaldırılıp Umuttepe Kent Mezarlığı'nda defnedilecektir.

Sabiha Dilsiz, kayınbabası Necmettin Dilsiz, kayınvalidesi Nazile Dilsiz, çocukları Yusuf Dilsiz ve Nur Dilsiz’in yoğun bakım tedavileri kaldırıldıkları İstanbul’da ki hastanede devam etmektedir.

Kendilerine acil şifalar diliyoruz ve bir an önce yanımızda olmalarını temenni ediyoruz. Dualarımız seninle! Sabiha Dilsiz. Allah sizi ve yaralı aile bireylerini birbirinize bağışlasın.

Sevdiğin Ormanlar Seni Bekler!

GÖLCÜK ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜ HAMDİ KAPTANOĞLU

GÖLCÜK ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI

GÖLCÜK ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ, KADIRGA ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİ VE ÇALIŞANLARI

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat