Özdilek

Güncel

3 yaşındaki talihsiz çocuğun ayağı koptu

Darıca'da meydana gelen trafik kazasında çarpışan araçlardan birisi direksiyon hakimiyetini kaybedince yol kenarındaki çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle talihsiz çocuğun ayağının koptuğu öğrenildi.

17 Ekim 2014 Saat: 12:52
3 yaşındaki talihsiz çocuğun ayağı koptu
3 yaşındaki talihsiz çocuğun ayağı koptu

Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Doktor Zeki Acar Caddesi üzerinde seyir halinde olan bir minibüs, karşı yönden gelen ve Sevda Sokak’a girmek isteyen bir otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle minibüs sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybederek yol kenarında annesiyle birlikte yürüyen 3 yaşındaki V.A.’ya çarptı.

Güvenlik kameralarının kaydettiği olayda, minibüsün çarpmasıyla minik kız savrularak kaldırıma düştü. Anne, kanlar içinde kalan çocuğunu kolundan tutarak hızla kenara aldı. Minibüsün kaldırımda bulunan direğe çarparak durması daha büyük bir faciayı önlerken, biri bebek arabasında diğeri de annesinin yanında yürüyen iki çocuk ise kaza anından saniyeler önce oradan geçerek kazadan kurtuldu. Kazaya şahit olan çevredeki esnaf ise hızla olay yerine koşarak anneye yardım etmeye çalıştı. Anne, çocuğu içeri bıraktıktan sonra tekrar kaza yerine gelerek sürücüye tepki gösterdi. Olay sonrası minibüs sürücüsü uzun süre olayın şokunu atlatamazken, minibüsten çıkan başka bir şahıs kazanın şokuyla olay yerinden hızlıca kaçtı.

Çevredeki vatandaşları müdahalesiyle hastaneye kaldırılan V.A.’nın sağ ayağının koptuğu ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluştuğu öğrenildi. Yapılan müdahalenin ardından Marmara Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen küçük çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Sürücüler olay yerinde gözaltına alınırken, çevredeki vatandaşlar cadde üzerinde trafik ışığı olmamasına ise tepki gösterdi.



YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat