Özdilek

Kültür/Sanat

Kask’ta “Salı” Etkinliğinde, Uluslararası Işık Yılı Semineri yapıldı.

Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında bu sezon Sokak ve Savaş Fotoğrafçılığı ile başladı.

19 Mart 2015 Saat: 09:35
Kask’ta “Salı” Etkinliğinde, Uluslararası Işık Yılı Semineri yapıldı.
Kask’ta “Salı” Etkinliğinde, Uluslararası Işık Yılı Semineri yapıldı.

 Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğr. Gör. Dr. Çağatay Göktan seminerlerine 2015 yılında Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen “Uluslararası Işık Yılı” semineri ile devam etti.

Büyük bir ilgi ile izlenen seminerde Dr.Çağatay Göktan, ışık hakkında teknik bilgiler verdikten sonra, görsel sanatlarda ışığın önemini ve fotoğrafta kullanımını anlattı. Farklı tekniklerde çekilmiş fotoğraflar üzerinden izleyicilere ışığın fotoğraf için en temel unsur olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Etkinlik sonrası Çağatay Göktan'a teşekkür eden KASK Başkanı Altuğ Şenel, önümüzdeki hafta Zehra Soylu'nun çeşitli yarışmalarda ödül alan “Pirina” ve “Geometrik Yalnızlık” fotoğraf gösterisi ve söyleşisi ile etkinliklerine devam edeceklerini belirterek tüm fotoğrafseverleri KASK'a davet etti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat