Özdilek

Siyaset

Odabaş’tan Siyasetinin Önünü Açacak Öneri

MARSİAD genel başkanı, İş adamı Bahri Odabaş ,siyasetin önünü açmak için yeni bir tartışmayı Kocaeli’den başlatıyor.

18 Ekim 2014 Saat: 14:18
Odabaş’tan Siyasetinin Önünü Açacak Öneri
Odabaş’tan Siyasetinin Önünü Açacak Öneri

Türkiyenin acilen, kişilerin değil hukukun, evrensel ilkelerin, ortak aklın ve özgür iradenin  egemen olduğu siyasi partiye ihtiyacı var !

 

Yıllardan beri Sivil Toplum kuruluşlarında (Her konum ve görüşte) aktif hizmet ederek ve Siyaseti, taraf olmadan,  objektif bir şekilde yakından takip ederek anlama fırsatı buldum.

Ülkelerin önünü açanın da  kapatanın da siyaset olduğunu gördüm.

AK Partinin ilk kuruluşundaki söylemler ( BİZ ORTAK AKLI  KULLANACAĞIZ, KENTİMİZİ VE ÜLKEMİZİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ, HERKESİN FİKİRVE PROJESİNE,ÖNERİ VE ELEŞTİRİLERİNE ÖNEM VERECEĞİZ) nedeni ile kişi ve kurum olarak çok samimi ve ciddi destekler verdim.

İlk dönem yarısına kadar bu söylemlere dikkat ettiği için başarılı hizmetlerde bulundu fakat ilk yarıdan sonra bu söylemlerden uzaklaştıkça önce başarı düştü sonra sıkıntılar artan hızla devam etti ve etmektedir.

Maalesef Muhalefet Partileri, Sivil Toplum kuruluşları ve halkla iletişim kuramadı, farklı anlayış ortaya koyamadığı için sonuç malum.

Artık biz Sivil Toplum olarak farklı bir siyasi anlayışın tesis edilerek varlık içinde darlık çeken Ülkemizin bu sıkıntılardan kurtulup hak ettiği yere gelmesini istiyoruz.

Bu da ancak KİŞİLERİN DEĞİL HUKUKUN, ORTAK AKLIN,EVRENSEL İLKELERİN VE ÖZGÜR İRADENİN ZEMİN BULDUĞU BİR SİYASİ YAPILANMA İLE MÜMKÜNDÜR.

Buradan Millet için Siyaset yapmak isteyen tüm siyasetçileri, Ülkemize hizmet eden ve etmek isteyen tüm dürüst ve duyarlı insanları göreve davet ediyorum.

 

                                                                             Bahri Odabaş

                         Marmara Sanayici Ve İş Adamları Derneği Genel Başkanı

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat