Özdilek

Ekonomi

Odabaş,Kral mı Oldun Bakan Işık ?

Marsiad genel başkanı Bahri Odabaş’tan Bakan Fikri Işık’a neden on binlerce işsize iş imkanı sağlayacak projelerimizi dinlemiyor, engelliyorsunuz? diye gönderme yaptı.

28 Eylül 2014 Saat: 17:09
Odabaş,Kral mı Oldun Bakan Işık ?
Odabaş,Kral mı Oldun Bakan Işık ?

Bahri Odabaşın basın bildirisi şöyle:

Farkında olarak veya olmayarak yandaşlara haksız rant sağlayarak bedelini sizi bakan yapanlara ödetiyorsunuz! Allaha ve millete hesap veremezsiniz! İfadelerin ikullandı.

 

MARSİAD olarak kurulduğumuz 2002 yılından itibaren  Ülkemizin kalkınması için ONLARCA Proje geliştirdik fakat maalesef çok büyük ümitle destek verdiğimiz Ak Parti Yöneticileri tarafından tüm projelerimiz engellendi. Problemin çözümü için 10 yıl diyalog ve işbirliği çabamızdan sonuç alamadığımız için ülkemizin önünü tıkayan bu önemli hususu  Ak Partiyi iktidar yapanlarla paylaşmak zorunda kaldık.

Bakan Işığa Bakan olduğu günden itibaren onlarca yazı, fax,mektup,telefon e-mail ‘e rağmen cevap bile alamdık. Eski Bakan Nihat Ergün ile de aynı sorunları yaşamıştık! Umarız Sayın Işık Ergünün durumuna düşmeden bu çağrımıza kulak vererek KANDIRA ve Ülkenin talihini değiştirecek esere imza atarak hem kendi ve hem de Ülkemizi kazandırır.

Şöyle ki Çarpık Sanayinin önüne geçerek Kent içi, Yerleşim ve Tarım alanlarına konuşlanan sanayi kuruluşlarımızı  Kentin dışında Tarıma ve yerleşime uygun olmayan kıraç alanlara taşımak için KOBİLERE AİT ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ oluşturmak için İZMİTE 20 km mesafede KANDIRA-AĞVA yolu üzerinde binlerce dönümlük kıraç arazi tespit ederek buranın Sanaiye uygun hale getirilmesini istedik.Bakan IŞIK ve KARAOSMANOĞLU’nun iki dudağından çıkacak bir kelimeyi 10 yıldır alamadık.

Uygulamaları şu:Yandaşlarına haksız RANT Sağlamak için önce Tarım alanları örneğin 10 TL ye satın aldırılarak sonra imar değişikliği ile sanaiye dönüştürülerek sanayicilerimize 300 TL den satılıyor,Sanayici 10 TL yerine 300 TL yere, para ödeyince 1000 kişiye istihdam sağlayacağı yerde 100 kişiye istihdam sağlayacak fabrika ile yetinmek zorunda kalıyor,bunun vergi ve diğer kayıpları düşünüldüğünde MİLLETİMİZE İHANETİN boyutu daha iyi anlaşılacaktır.

Size Turizm kenti sözü verdikleri KARTEPE den bir fotoğraf ve uygulamayı ekte sunuyorum.bütün baskı,tehdit ve bizi yok etme hareketlerine rağmen  biz dürüst ve mertliğimizle mücadelemize devam etmeye kararlıyız.umarız diğer Sivil Toplum kuruluşları korkunun ecele faydası olmadığını düşünerek açtığımız bu yoldan devam ederler.

ALLAHIN var ettiğini kimse yok edemez. ‘’KİŞİYE DÜRÜSTLÜK YAKIŞIR GÖRSE DE İKRAH,DOĞRUNUN YARDIMCISDIR HAZRETİ ALLAH diyor saygılar sunuyorum.

 

Bahri ODABAŞ                                                                                                      

MARSİAD GENEL BAŞKANI

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat