Özdilek

Güncel

Ayakkabı Boyacılar Çözüm Bekliyor

Görkemli camekanlı lostra salonlarının üstü açık, kışın yağmuru, yazın güneşi tepelerinde bulan lostra salonlarında pano var elektrik yok. Boyacıların mağduriyetine belediyeden çözüm bulunmalı.

22 Haziran 2015 Saat: 17:38
Ayakkabı Boyacılar Çözüm Bekliyor
Ayakkabı Boyacılar Çözüm Bekliyor

Gebze belediyesi tarafından kentin belli noktalarda bulunan lostra salonlarından birinde 5 yıldır geçimini ayakkabı boyacılığı yaparak sağlayan  Halis  Akbaba (44) Üstü açık çatısı olmayan Lostra salonlarına düzenleme yapılarak  elektrik verilmesini istiyor.

 

Belediyeden Çözüm İstiyoruz

Mevsimine göre her türlü ihtiyaç olan elektriklerin lostra salonlarına mutlaka bağlanmasını isteyen Ayakkabı boyacısı Akbaba “Lostra salonları ayakkabı boyacılığı ile yürümüyor, müşterilerimizin çoğunluğunun ayakkabı tamirciliği için geliyor, belediye yasakladığı için ayakkabı tamiri yapamıyoruz benim konumumda olan diğer arkadaşlarımın da yaşadığı bu sıkıntıların giderilmesi ve evimize ekmek parası götürmemiz için belediyeden sıkıntılarımıza çözüm bulunmasını istiyoruz.”dedi.

 

NHA/MURAT GÖKKAYA

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat