Özdilek

Güncel

Minikler Donanama'yı gezdi

Gölcük Donanma Komutanlığı kapılarını Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evlerinde yaşayan 37 çocuğa açtı. Çocuklar hayatlarında ilk kez Türk Donanması'nın güç unsurlarını tanıma fırsatı buldular.

28 Şubat 2015 Saat: 17:23
Minikler Donanama'yı gezdi
Minikler Donanama'yı gezdi

Gölcük Donanma Komutanlığı küçük misafirlerini ağırladı. Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evlerinde yaşayan 37 çocuğu misafir eden Donanma Komutanlığı, minik misafirlerine gemileri tanıttı. TCG Yıldırım Fırkateyni ile TCG Atak ve TCG Mızrak Hücumbotlarını gezen minikler, gemilerin kabiliyetlerini öğrenirken eğlenceli dakikalar da yaşadı. Çocuklara denizciliği tanıtmak ve sevdirmek amacıyla yapılan etkinlikte çocuk evlerinde yaşayan 7 ile 17 yaş arasındaki 37 çocuk misafir olurken, Kuzey Grup Görev Komutanı Tuğamiral Ali Murat Dede de hazır bulundu. Kuzey Grup Görev Komutanı Ali Murat Dede, “Bugün bölgemizde koruma altında bulunan çocuklarımızı Kuzey Grup Görev Komutanlığı gemilerimizde misafir ettik. Hem fırkateynlerimizi hem de hücum botlarımızı tanıttık. Bugünün küçükleri bizim ülkemizin, yarının büyükleri, sahipleri olacaklar. O yüzden onların bahriyemizi tanıması, bahriyeli olmaya karar verdikleri takdirde bize katılmaları için bir fırsat oldu. Bizim bir maksadımız da bu tabi, bahriyemizi tanıtıp aramıza yeni arkadaşlarımızın katılmasını sağlamak” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat