Özdilek

Çevre

Çolakoğlu Bisiklet Dağıttı

Çocukların çevre bilincine önem veren Çolakoğlu Metalurji, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Dilovası’nda 85 başarılı çocuğa bisiklet dağıttı

10 Haziran 2015 Saat: 19:12
Çolakoğlu Bisiklet Dağıttı
Çolakoğlu Bisiklet Dağıttı

 

Dilovası’nda çevre bilincinin gelişmesine önem veren ve aynı titizlikle kuruluşunun varlığını sürdüren Çolakoğlu Metalurji, çevre bilincinin çocuklardan başladığı ilkesinden yola çıkarak bu yıl 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde 85 başarılı çocuğa bisiklet dağıttı.

Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Dilovası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Dilovası Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yapılan organizasyon 5 Haziran Cuma günü Dilovası Belediyesi bahçesinde gerçekleşti. Bisikletler çocuklara Çolakoğlu Metalurji Kurumsal İlişkiler Direktörü Mustafa Türker tarafından verildi.

Bisikletlerini teslim alan çocuklar keyifli anlar yaşarken, “Bisiklet kullanıp, çevreyi temiz tutacaklarını ve yerlere çöp atmayacaklarını” söylediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat