Özdilek

Eğitim

Optik, Elektro-Optik ve Fotonik Çalıştayı Kocaeli Üniversitesinde

Kocaeli Üniversitesi, ODTÜ, İstanbul Teknik Üniversitesi, ASELSAN, Koç Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi ile Ankara Üniversitesi'nin düzenlediği 16.'sı düzenlenen "Ulusal Optik, Elektro-Optik ve Fotonik Çalıştayı yapıldı

6 Eylül 2014 Saat: 13:58
Optik, Elektro-Optik ve Fotonik Çalıştayı Kocaeli Üniversitesinde
Optik, Elektro-Optik ve Fotonik Çalıştayı Kocaeli Üniversitesinde

(05.09.2014) gerçekleştirildi. Lazer Teknolojileri Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Arif Demir çalıştay ile ilgili kısa bilgiler verdikten sonra katılımcılara Kocaeli üniversitesini tanıttı.

     Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alphan Sennaroğlu ise çalıştayın, ülke çapında optik, elektro-optik ve fotonik konularında akademide ve endüstride Ar-Ge çalışması yapan bilim insanlarını, yöneticileri, mühendisleri, lisansüstü öğrencilerini bir araya getireceğini ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunabilmelerine olanak sağlayacağını belirtti.

  Optik, elektro-optik ve fotonik konularında ülkemizin bilim ve teknoloji çalışmalarına yarar ve katkı sağlamasının hedeflendiği çalıştayda "Fotoalgılayıcılar, Elektro-Optik Malzeme ve Cihazlar, Lazerler, Doğrusal Olmayan Optik Aygıtlar, Tümleşik Optik, Optik Lifler, Modelleme ve Simülasyon Yöntemleri, Ölçüm ve Değerlendirme Teknikleri, Kuantum Optiği ve Nanofotonik Aygıtlar ve Sistemler" konuları ele alındı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat