Özdilek

Güncel

Özdilek te Her Haftasonu Eğlence

Özdilek Alışveriş Merkezi çocukları mutlu etmeye, onalar unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

15 Kasım 2015 Saat: 00:09
Özdilek te Her Haftasonu Eğlence
Özdilek te Her Haftasonu Eğlence

Özdilek Alışveriş Merkezi bu hafta sonu çocuklara unutulmaz anlar yaşattı.  Cumartesi gerçekleşen çocuk etkinliği Ateş Sanat Tiyatro grubu tarafından Pamuk Prenses ve yedi cüceler kukla gösterisi ile başladı. Ateş Sanat Tiyatro Dan Volkan Dinç, Zeynep Dilara Yazaroğlu ve Sarper Saydam tarafından sergilenen, plastik kuklalarla yapılan

sahne şovu çocukları hatta ailelerin büyük beğenisini topladı.

Unutulmaz sahne gösterisinin ardından eğlenceler çocuklar için bitmedi, akşam saatlerine kadar, Yarışmalar, animasyon gösterileri, uzun adam, sihirbaz, balon dağıtımı, yüz boyama devam etti.

Yarışmalarda çocuklara onlarca hediyeler dağıtıldı. Özdilek İşletme müdürü Fatih Şeremet ve Halkla İlişkiler sorumlusu Semra Erensoy çocuk etkinliklerinin aralıksız her hafta devam edecekleri bilgisini verdi.

Özdilek Alışveriş Merkezi nde Önümüzdeki hafta sonu  televizyonlar laz oyuncu tiplemelerinden tanıdığımız İsrafil Köse misafir olacak. İki gün Konuşan Işıklar adlı tiyatro oyununu sergileyecek, ondan sonraki hafta ise Kocaeli de bir ilk olacak Çocukların en sevdiği çizgi film karakteri Minyonlar tiyatro oyunu Özdilek Alışveriş Merkezinde olacak.

Sizde her hafta sonu bu güzel etkinlikleri kaçırmak istemiyorsanız, çocuklarınızın unutulmaz anlar yaşamasını istiyorsanız Özdilek Alışveriş Merkezine gitmeyi Unutmayın.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat