Özdilek

Sağlık

Sağlık Sen İle Kocaeli Üniversitesi görüşmelerinde 11 madde geçti

Kocaeli Üniversitesine bağlı faaliyet gösteren Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yetkili sendika olan Türk Sağlık Sen İle Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü arasında Kurum İdari Kurulu “KİK” toplantısı yapıldı.

24 Nisan 2016 Saat: 15:25
Sağlık Sen İle Kocaeli Üniversitesi görüşmelerinde 11 madde geçti
Sağlık Sen İle Kocaeli Üniversitesi görüşmelerinde 11 madde geçti

Toplantı Tutanağı Taraflarca İmzalanarak  Kayıt Altına Alındı.

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yetkili sendika olan Türk Sağlık Sen İle Kocaeli Üniversitesi arasında gerçekleştirilen Kurum İdari kurulu “KİK” toplantısı Rektörlük binasında kurullar toplantı salonunda Prof. Dr. Ercüment Çiftçi Başkanlığında gerçekleştirildi. Kocaeli Üniversitesi heyetinde Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan, Prof. Dr. Faruk Erdem, Daire Başkanı Semra  Ayçiçeği, Şube Müdürü Hacer Tokgöz, Şef Hüsnü Tekiner, Türk Sağlık Sen Heyetinde ise Şube Başkanı Ömer Çeker, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Baş Temsilcisi Burcu Görüş, Temsilci Varol Sakallı, İzmit ilce temsilcisi Ercan Öztürk, Yalcın Gül yer aldı. Yılda iki kez gerçekleştirilen KİK Toplantısının birincisi 2016/1.cisi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yetkili sendika olan Türk Sağlık Sen İle Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü arasında gerçekleşti. Türk Sağlık Sen’in hazırlamış 11 maddelik gündem KİK de görüşülerek tamamı kabul edildi. Hazırlanan toplantı tutanağı taraflarca imzalanarak  kayıt altına alındı. Şube Başkanı Çeker toplantı çıkışında açıklama yaparak KİK toplantısını değerlendirdi.

 

Sağlık Çalışanlarının Mağduriyetleri De Kısmen Giderilmiş Oldu.

Çeker ; Yapılan Çalışmayı Önemsiyoruz. Verimli Bir Çalışma Olmuştur.Toplantı çıkışında açıklamada bulunan Şube Başkanı Çeker ; Yapılan çalışmayı önemsiyoruz., Verimli bir çalışma olmuştur. Diyen Çeker; Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yöneticileri ile kurumda yetkili sendika olarak Kurum idari Kurulunun 2016 yılına ait toplantının birincisini gerçekleştirdik. Kurum içinde Kurumda görev yapan sağlık çalışanları içinde faydalı bir çalışma olmuştur. On Bir maddeden oluşan gündemin tamamı üzerinde anlaşma sağlanarak taraflarca imza altına alınmıştır. Diyen Çeker; Verimli bir çalışma olmuştur, alınan kararlar çalışanda kuruma aidiyet duygusunu geliştirecek,  Kurumda sunulan sağlık hizmet kalitesinin de yükselmesine sebebiyet  vereceği gibi sağlık çalışanlarının mağduriyetleri de kısmen giderilmiş oldu diyen Çeker; KİK kararlarını çalışma hayatına uygulanmasının da takipçisi olacağız, Tıp fakültesinde görev yapan sağlık çalışanlarının sendikamıza vermiş oldukları destek için teşekkür ederiz, Diyen Çeker; Elde ettiğimiz bu kazanımların takipçisiz. Dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat