Özdilek

Siyaset

CHP’li Gençlerin Pankartlı Tepkisi

CHP Kocaeli İl Başkanı Gökhan Orhan ve Gölcük ilçe gençlik kolları Özgecan Aslan vahşetine tepkilerini pankart açarak dile getirdi

19 Şubat 2015 Saat: 13:42
CHP’li Gençlerin Pankartlı Tepkisi
CHP’li Gençlerin Pankartlı Tepkisi

Geçtiğimiz günlerde Tarsus ilçesine önce tecavüz edilip daha sonra vahşice öldürülen Özgecan Aslan için tüm Türkiye’de tepkiler çığ gibi büyüyor. Özgecan Aslan vahşetine tepkiler gün geçtikçe büyürken CHP Kocaeli İl Başkanı Gökhan Orhan ve Gölcük ilçe gençlik kolları’d tepkilerini pankart açarak dile getirdi.

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları başkanı Gökhan Orhan Kadına Bunu Yapma yazılı bir afiş açarak “Hukuktan vazgeçmiş bir siyasal iktidarın yönettiği ülkede en büyük mücadelemiz yaşam mücadelesiyken, kadınlar önce tecavüz edilip sonra öldürülüyor hem de vahşice.” dedi.

ORHAN “ DARBE DÖNEMİNE GEÇİYORUZ ”

Orhan İç güvenlik yasasıyla ilgili’de bir açıklama yaparak “Ülke de darbe dönemlerinde üç kişinin yan yana yürümesi suç sayılıyordu. Şimdi herhangi eylemde de çevreye zarar vermezken polisin saldırısı başlıyor gaz fişekleriyle, bu gazın etkisini azaltabilmek için ve polis fişlemesinden kaçmak için yüzünüze takacağınız bir bez parçası çıkarılmak istenen iç güvenlik yasası adı altında suç sayılacak sizlerde terörist olarak yargılanacak ve polisler tarafından yasal olarak öldürülebileceksiniz” dedi.

UZUNER” ADALET İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ.

Özgecan Aslan için tepkilerini paylaşan Gölcük Gençlik Kolları’da toplantıları sonrası sosyal medya üzerinden “ADALET İÇİN GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR” yazılı bir afiş paylaştı. İl Gençlik kolları başkanı Murat Uzuner, Özgecan Aslan’ ın vahaşice katledilmesi ülkemizin boynunda kara bir leke olarak kalacaktır, Özgecan’ın hesabını soracağız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat