Özdilek

Sağlık

Özel Akademi Hastanesi, hasta kabulüne başladı

İlimizin önemli sağlık kuruluşlarından olan Özel Akademi Hastanesi, yepyeni donanımı, şık tasarımı ile yeni binasında hasta kabulüne başladı. Özel Akademi Hastanesi Kocaeli’nin en büyük hastanesi olma ünvanını da elinde bulunduruy

22 Temmuz 2014 Saat: 17:14
Özel Akademi Hastanesi, hasta kabulüne başladı
Özel Akademi Hastanesi, hasta kabulüne başladı

2001 yılında İzmit’in ilk tam teşekküllü özel hastanesi olarak kurulan ve ilimizde önemli sağlık kuruluşları arasında yer alan Özel Akademi Hastanesi, 10 milyon doların üzerinde bir yatırımla artık 12 bin metrekarelik bir alanda otel konforunda hizmet vermeye başladı. Modern ve son teknolojik donanımıyla hasta kabulüne başlayan Özel Akademi Hastanesi yaygın servis ağı, botanik bahçesi ve VIP hasta odalarıyla beş yıldızlı otel konforu sunuyor.


Beş yıldızlı otel standartları hedeflenen hastanede tüm odalar tek kişilik olup en küçük hasta odası 28 metrekare ve 35 metrekareden büyük 9 adet VIP odası var. Hasta ve refakatçi konforu düşünülerek tasarlanmış. Yatan hastalar ve refakatçiler için hasta odalarının bulunduğu katlarda rahatlıkla ulaşabilecekleri botanik bir bahçe şeklinde teraslar tasarlanmış. Hastane tasarımında çocukları da unutmayan hastane yönetimi, çocuklar için bir park alanı da hazırlayarak rahat ve güvenli bir şekilde oyun oynayabilecekleri bir alan oluşturmuş.


Hasta rahatlığı için dikey yerine yatay mimari konsepti tercih edilen yeni binada her bölüme içeriden ve dışarıdan kolaylıkla girilebiliyor. Hastanenin zemin katında ameliyathaneler ve yoğun bakım üniteleri, giriş katında kayıt bankoları, poliklinikler, laboratuar, radyoloji ve acil servis, birinci katında çocuk ve doğum poliklinikleri, ikinci katında hasta odaları, üçüncü katında VIP odalar ve dördüncü katında ise yönetim kadrosunun odaları ve konferans salonu bulunuyor.


Hasta kabulüne başlayan Özel Akademi Hastanesi, deneyimli kadrosuyla 23 branşta 52 doktorla hizmet verecek. Özel Akademi, MR, bilgisayarlı tomografi, dört boyutlu ultrason gibi ileri tetkik ekipmanları, anjiyografi işlemleri, kalp damar cerrahi ameliyatları gibi özellikli işlemleri başarıyla gerçekleştirmeyi hedefleyen hastanenin SSK ile anlaşması devam edecek ve fiyatlarda herhangi bir değişiklik olmayacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat