Özdilek

Ekonomi

İGSAŞ Adana Tarım Fuarı’nda

. Yıldızlar Yatırım Holding bünyesindeki İGSAŞ ürünleriyle Adana Tarım Fuarı’nda fuarda yerini alıyor.

22 Kasım 2015 Saat: 15:27
İGSAŞ Adana Tarım Fuarı’nda
İGSAŞ Adana Tarım Fuarı’nda

Bölgenin en büyük tarım fuarı kabul edilen “Adana Tarım Fuarı” bu yıl, Tüyap Adana Fuarcılık tarafından 18-22 Kasım tarihlerinde düzenleniyor.

Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuara, bu yıl de sektörün önde gelen şirketleri katılım gösteriyor. Türkiye’deki tek üre üreticisi konumunda ve amonyak, üre, kompoze gübre üretiminin liderlerinden İGSAŞ da fuara katılacak isimlerden... Yıldızlar Yatırım Holding bünyesinde hizmet veren İGSAŞ, ulusal ve Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak ürettiği ürünlerini Adana Tarım Fuarı’nda sergileyecek.

Türk çiftçisinin yanında

İGSAŞ’ın tarım sektörüne sunduğu nitelikli ve yüksek kaliteli ürünlerle sektör liderliğine oynadığını anlatan İGSAŞ Sat. Paz. Ve Sevk. Müdürü Ercan Karasu  “Yola çıktığımız ilk günden bu yana, Türk tarımının ihtiyaç duyduğu üre gübresini, kompoze gübrelerini Avrupa Birliği Standartları'na uygun olarak üretmek ve benzeri gübreleri ithal ederek Türk çiftçisinin kimyevi gübre ihtiyacını karşılamaya çabası içindeyiz” diyor. Ercan Karasu sektör açısından önemli bir yere sahip olan Adana Tarım Fuarı’nda da İGSAŞ’ın ürünlerinin tarım profesyonelleriyle buluşacağının bilgisini veriyor.

 

İGSAŞ hakkında:

İstanbul Gübre Sanayi A.Ş. (İGSAŞ), 1971 yılında Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir kamu kuruluşu olarak kurulmuştur. Temeli 1974 yılında atılan, 1977 yılında tesisleri bitirilerek amonyak ve üre üretimine başlayan İGSAŞ; özelleştirme kapsamında, 18.03.2004 tarihinde Yıldızlar Yatırım Holding A.Ş. tarafından satın alınmıştır. İGSAŞ, amonyak, üre gübresi ve kompoze gübreleri, ulusal ve Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak üretmeyi, muhtelif cins kimyevi gübreleri de aynı prensipler dahilinde ithal etmeyi, kaliteden taviz vermeden uygun pazar koşullarıyla müşterinin hizmetine sunmayı üretim politikası olarak benimsemiştir.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat