Özdilek

Çevre

Kurtarma Timleri hayata bağladılar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Can Kurtarma Timleri 44 kişiyi boğulmaktan kurtardı

13 Temmuz 2015 Saat: 14:44
Kurtarma Timleri hayata bağladılar
Kurtarma Timleri hayata bağladılar

68 vatandaş sağlık hizmeti için ambulanstan yararlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, Bağırganlı, Seyrek, Sarısu, Kumcağız, Cebeci ile Karamürsel Altınkemer ve Darıca Bayramoğlu sahilinde görev yapan Hayat Kurtarma Timleri, bu hafta 44 vatandaşı hayata tuttu.

 

44 KİŞİ HAYATA TUTUNDU

KOSKEM ekipleri Cebeci bölgesinde 18, Kumcağız bölgesinde 23, Sarısu’da 1 ve Bayramoğlu’nda 2 olmak üzere 44 kişiyi hayata bağladı. Sahillerde görev yapan Kurtarma Timi, önceki hafta ise 64 kişiyi daha boğulmaktan son anda kurtarmıştı.  

 

200 KİŞİ GÖREV YAPIYOR

15 Eylül de sona erecek sezon için 200 kişinin görev yaptığı Kurtarma Timi’nde Kocaeli İtfaiyesi personelinin yanı sıra Büyükşehir Ambülâns Birimi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, AKUT, Mahalli Afet Gönüllüleri, Deniz Yıldızları ve Gönüllü İtfaiyeciler yer alıyor.

 

ANINDA MÜDAHALE

6 adet Zoodyak boot ve 6 adet Jet Ski ile sahil şeridini baştan sona kontrol eden kurtarma timi, olası boğulma vakalarına anında kontrol ediyor. Karadan dürbünlerle de kontrol edilen sahillerde boğulmaktan kurtarılan vatandaşlara Büyükşehir Ambulans birimi müdahale ediyor. Tüm sahillere uyarıcı tabela ve can simidi asan kurtarma timi aynı zamanda halkı bilinçlendirmek amacıyla broşür de dağıtıyor.

 

39 VATANDAŞA AMBÜLANS HİZMETİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi KOSKEM, Kocaeli sahillerinde cankuranlık hizmetini sürdürürken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ambulans Birimi de sıcaktan etkilenen, sahillerde rahatsızlaşan çok sayıda vatandaşa anında müdahale ediyor. . Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu bağlamda

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat