Özdilek

Güncel

Carrefour, kimsesiz çocuklar ile buluştu

CEFIC yönetimindeki Türkiye’nin lider alışveriş merkezlerinden İzmit Carrefour AVM ve Kızılay Şubesi’nin ortaklaşa düzenlediği programda, kimsesiz çocuklar ile buluşuldu.

19 Temmuz 2014 Saat: 17:43
Carrefour, kimsesiz çocuklar ile buluştu
Carrefour, kimsesiz çocuklar ile buluştu

Carrefour İzmit AVM, bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiği geleneksel iftar programında yaklaşık 150 kimsesiz çocuk ile buluştu. Carrefour Özsar Restaurant’taki iftara; Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu, CEFİC Pazarlama Müdürü Alev Çalık, CEFIC AVM Yönetimi Bölge Müdürü Ceyhan Çağlar, Carrefour İzmit AVM Müdürü Bulut Kılıçaslan ve davetliler katıldı.

İftarda kimsesiz çocuklar yurtlarından ihtiyaç sahiplerine iletilmek üzere hazırlanan Ramazan gıda paketlerini Kızılay’a bağışladı. Kızılay’ın CEFİC Alışveriş Merkezleri Yönetim Şirketi Başkanı Anthony Khoi için hazırladığı teşekkür plaketi, Carrefour İzmit Alışveriş Merkezi Müdürü Bulut Kılıçaslan’a temsili olarak verildi. Programda kısaca konuşan Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu, katılan davetlilere teşekkür ederek, “Bu etkinlikte bizi yalnız bırakmayan Carrefour yöneticilerine teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat