Özdilek

Güncel

Marka Kocaeli Barosu İle İşbirliği Protokolü İmzalandı

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ile Kocaeli Barosu arasında işbirliği protokolü imzalandı.

26 Kasım 2014 Saat: 13:02
Marka Kocaeli Barosu İle İşbirliği Protokolü İmzalandı
Marka Kocaeli Barosu İle İşbirliği Protokolü İmzalandı

     Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ile Kocaeli Barosu arasında işbirliği oluşturulması çalışmaları kapsamında, 25.11.2014 tarihinde, Ajans Genel Sekreteri Dr. Fatih AKBULUT ve Kocaeli Barosu Başkanı Av. Sertif GÖKÇE tarafından işbirliği protokolü imzalandı.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı hizmet binasında gerçekleştirilen törene Kocaeli Barosu yönetim kurulu üyeleri ve Ajans Hukuk Müşaviri de iştirak etti.

            Protokol kapsamında kurumlar arasında genel anlamda kapasite geliştirme yoluyla kalkınma hedeflerine hizmet etmek amaçlı işbirliği ve eğitim programları oluşturmak, kurumların ortak amaçlarına hizmet edecek projeler geliştirmek, tarafların kurumsal kapasitelerinin artırılması amaçlı karşılıklı bilgi paylaşımında bulunmak ve ortak etkinlikler düzenlemekkonularında mutabakata varıldı.

            Ajans Genel Sekreteri Dr. Fatih AKBULUT, kalkınma hamlesinin çok boyutlu ele alınması gereken bir başlık olduğunu belirterek sivil toplum örgütlerinin bölgedeki en önemli paydaşlardan olduğunu ifade etti ve bu anlamda Ajansın hizmet sınırı dâhilinde bulunan kurum ve kuruluşlarla geliştirilecek işbirliğinin önemine değindi. Kurumların kapasitelerinin geliştirilmesinin bölgeye sağlanan katma değerle doğru orantılı olduğunu düşündüklerini belirten AKBULUT, Kocaeli Barosu ile bu türden bir işbirliğinin temellerini atmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

            Kocaeli Barosu Başkanı Av. Sertif GÖKÇE ise MARKA’nın bölge ve şehir açısından önemine dikkat çekerek, genç kurumlar olarak adlandırılabilecek ajansların kalkınma sürecinde önemli bir boşluğu doldurduğunu ifade etti. İmzalanan protokolle kurumların ortak amaçlarına paralel çalışmalar gerçekleştirme yolunda önemli bir adım atıldığını kaydeden GÖKÇE, işbirliğinin hayırlı olmasını temenni ederek Ajansa teşekkürlerini sundu.

             

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat