Özdilek

Güncel

Yangında mahsur kalanları itfaiye kurtardı

İzmit'te bir apartmanın 6. katında çıkan yangında apartmanda mahsur kalan vatandaşlar itfaiye yardımıyla kurtarıldı.

22 Kasım 2014 Saat: 09:57
Yangında mahsur kalanları itfaiye kurtardı
Yangında mahsur kalanları itfaiye kurtardı

İzmit Turan Güneş Caddesi No:237 adresinde bulunan Büyük Temel Apartmanı’nın 5’nci katında akşam saatlerinde yangın çıktı. Yurt dışında çalışan Bekir Aslı isimli vatandaşa ait olduğu öğrenilen evde çıkan yangın kısa sürede bütün daireyi ve binayı sardı. Yangın çıkan bina sakinleri ve çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine kısa sürede itfaiye ambulans ile çok sayıda polis ekibi geldi.

 

BALKONDA BEKLEDİLER

 İtfaiye dumanlar bütün binayı sardığı için evde bulunan Zehra Aslı, kız kardeşi Selma Karapelit ile yine aynı binada ikamet eden ancak ismi öğrenilemeyen bir bayan ile 2 kız çocuğunu merdivenli araç ile kısa sürede kurtararak aşağı indirdi. Bina içindeki Duman tahliyesi bittikten sonra, balkonda bekleyen apartman sakinlerinden dışarıya çıkmaları istendi. İtfaiye tarafından kurtarılan ve sağlık ekiplerine teslim edilen 2’si çocuk 5 kişi dumandan etkilendikleri için hastaneye sevk edildi.

 

YANGIN NEDENİ NET DEĞİL

1 saate yakın süren söndürme ve soğutma çalışmaları sonunda yangının çıkış nedeni tespit edilmeye çalışıldı. Ancak ilk incelemelerde herhangi bir tespitte bulunulamadı. Müdahale sırasında Turan Güneş Caddesi trafiğe kapatıldı. Müdahale bittikten sonra apartman sakinleri itfaiyenin evlerine girebileceğini söylemesi ile tekrar evlerine döndü. Yangında yanan daire ile alt ve üst katında bulunan diğer dairelerle birlikte çatıda büyük hasar gördü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat