Özdilek

Siyaset

Gençlerin Adayı Ertan Çağlın

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Yöneticisi Ertan Çağlın Başiskele ilçesinde yapılan Gençlik Kolları toplantısında Milletvekili Adaylığını Açıkladı.

27 Ocak 2015 Saat: 22:44
Gençlerin Adayı Ertan Çağlın
Gençlerin Adayı Ertan Çağlın

Daha önce Gebze gençlik kollarında görev yapan Çağlın, Gökhan Orhan'ın İl Başkanı olması ile birlikte İl Gençlik Kollarında Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Göreve geldiği günden bu yana İl il ziyaretlerini sürdüren Çağlın, Kısa zamanda Türkiye' nin bir çok iline ziyaret gerçekleştirerek Kocaeli İl Gençlik Kolları adına çoğu il ve ilçeye plaket taktim etti, Gençlik Kollarının çalışmalarını anlattı ve il Gençlik Kollarına diğer bölgelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Başiskele' de gençlerin desteğini alarak aday olacağını söyleyen Çağlın, " Derdimiz hiçbir zaman mevki makam olmadı, Gençlik Örgütlerinin bir neferi olarak çalışacağım" dedi. kendimi örgütümün takdirine bırakıyorum diyen Çağlın, Resmen adaylığını açıkladı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat