Özdilek

Ekonomi

Koçtaş’ın üçüncü şubesi hizmete girdi

Koçtaş’ın ilimizdeki üçüncü şubesi yüzde 70’e varan indirimlerle hizmete girdi. Mağazanın asıl açılış töreni ise 23 Ekim’e gerçekleştirilecek.

15 Ekim 2014 Saat: 16:55
Koçtaş’ın üçüncü şubesi hizmete girdi
Koçtaş’ın üçüncü şubesi hizmete girdi

Koçtaş’ın Gebze ve İzmit Outlet Center’ın karşısında bulunan iki şubesinin ardından D-100 Karayolu Yahyakaptan mevkiinde de üçüncü şubesi hizmete girdi. Sade bir törenle hizmete giren mağazanın açılış kurdelesini, Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu kesti.


MÜŞTERİLER AKIN ETTİ

Kurdele kesiminin ardından müşteriler Koçtaş’a akın etti. Açılışa özel indirimler, gün içerisinde mağazadaki müşterilere yapılan anonslar ile duyuruldu. Kocaeli’deki üçüncü Koçtaş olan bu şube, 9 bin metrekare ile ilimizdeki en büyük şube olma özelliğine sahip.

 

İNDİRİMLER EKİM AYI BOYUNCA GEÇERLİ

Mağazada açılışa özel yüzde 70’e varan indirimler uygulanmakla birlikte bu indirimler Ekim ayı süresince devam edecek. Mağaza, vatandaşın hizmetine girerken asıl açılış töreni ise 23 Ekim’de Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Genel Müdürü Ali Koç’un katılımı ile yapılacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat