Özdilek

Siyaset

Odabaş,MHPnin AKPsiz Koalisyona Evet Demesini Bekliyoruz

Halkımız 7 Haziranda Net bir mesaj verdi, AKP ye iktidardan uzaklaştırma cezası, Muhalefete de bir birini dışlamadan Millete hizmet için bir araya gelerek Ülkeyi yönetme görevi verdi

14 Haziran 2015 Saat: 13:28
Odabaş,MHPnin AKPsiz Koalisyona Evet Demesini Bekliyoruz
Odabaş,MHPnin AKPsiz Koalisyona Evet Demesini Bekliyoruz

Marmara Sanayici İşadamları Derneği Genel Başkanı Bahri Odabaş Seçim sonuçları ve siyasi gelişmeler yakından takip ediyor. Bir işadamı sorumluluğu içinde sadece seçim sonuçlarını değerlendirmekle kalmayıp Türkiye'nin İhtiyacı olan koalisyon ile ilgili görüş ve önerilerini şöyle sıralıyor.Gördüğümüz kadarı ile MHP, risk almadan erken seçime avantajlı girip oylarını artırma peşinde fakat RİSK ALMAMAK EN BÜYÜK RİSKTİR.

AKP, Sınavı ve güveni kaybetti kaybetti, şimdi Sınav sırası Muhalefette, CHP ve HDP Koalisyon için her teklife açık olduklarını ifade ederken MHP mazeret üreterek külfetsiz nimet peşinde yürüdüğünü görüyorum.

Partilerin değil halkın Kırmızı çizgileri önemlidir. AKP iktidara mahkum olduğunu söyleyerek tekrar iktidara sulanırken MHP nın uzlaşılmaz tutum sergileyerek  gelecek seçimde oyunu artırma hesabının ters tepeceğini, barajın altına inebileceğini hesap ederek hem kendisi ve hem de Milletimiz için doğru olanı yaparak AKPsiz bir koalisyona evet demesini bekliyoruz. İfadesini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat