Özdilek

Ekonomi

Amerikalı hamburgerciye karşı diren Dayı!

İzmit’in hamburger markası Dayıcım, her türlü badireyi atlatmasına rağmen dimdik ayakta. Amerikalı hamburgercilerin bu şehirdeki en büyük rakibi hala Dayı!

28 Eylül 2014 Saat: 18:07
Amerikalı hamburgerciye karşı diren Dayı!
Amerikalı hamburgerciye karşı diren Dayı!

Kocaeli’yi yaklaşık 34 yıl önce hamburger lezzetiyle buluşturan, bu şehre hamburgeri, yengeni sevdiren Nevzat Çıtak yönetimindeki Dayıcım Büfe, Kocaeli Valiliği karşısında Dayıcım Hamburger adı ile açıldı. Yeni açılan hamburger salonunun dekorasyonu 1980 yılındaki ilk dükkanla aynı! Hayriye Muammer Ari’nin işletme sahibi olduğu yeni dükkanda her şey eski lezzetinde.

Dayıcım Büfe’nin kurucusu Nevzat Çıtak, amaçlarının İzmit halkına nostalji yaşatmak olduğu söyledi. İzmit Karabaş Mahallesi Belde Sokak Belde Apartmanı No: 26/2 adresinde açılan Dayıcım Hamburger’in başka bir şubesi yok. Hatırlanacağı gibi Fevziye Camii karşısında açılan Dayıcım Büfe, yenilenmenin ardından yeni ortaklarıyla işyerini büyütmüştü. Ancak şimdi tek bir dükkanla yola devam ediliyor. Nevzat Çıtak ve oğlu Öner Çıtak, Dayıcım Hamburger’i şimdi yeni yerinde açtılar ve işlerinin başına geçtiler. Sabah saat 08.00’de açılan Dayıcım’ın menüsünde; hamburger, sosisli sandviç, yengen, sucuklu tost, çizburger, limonata, açık ayran, kutu ayran, meşrubatlar ve portakal suyu yer alıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat