Özdilek

Ekonomi

Hisar Restoran tekrar hizmete girdi

Hisar Restoran son üç yıldır varlığını sürdürmesine rağmen, 1-2 ay kadar önce aileye yeni katılan üç ortakla çok daha güçlü olarak dönüş yapan bir restoran olarak hayatımızda ki yeniden tekrar aldı.

16 Nisan 2014 Saat: 20:57
Hisar Restoran tekrar hizmete girdi
Hisar Restoran tekrar hizmete girdi

Yahya Kaptan Yolu üzerinde Konak Hastanesi sokağına döner dönmez sol kolda bulunan Hisar Restoran tüm sulu ve ızgara çeşitleri ile o caddenin ve yakın komşularının yemek ihtiyaçlarını üçü aşçı ve şef olmak üzere on kişilik ekibi ile 07.00-23.00 saatleri arasında karşılıyor.

 

Kahvaltı da var.

 

Sabahları kahvaltı ile birlikte dört çeşit çorba, Menemen ve Sucuklu Yumurta servisi yapıyorlar. En az on çeşit sulu yemekle birlikte kömür ızgarada Adana Urfa ve tavuk ızgara çeşitleri ve ızgara köfte bulunuyor. Salatalar, zeytinyağlılar ve tatlı çeşitleri de cabası.

 

Örnek İşletme belgeleri var.

 

İzmit Belediye'sinden örnek işletme belgesi almaya hak kazanmış olan Hisar restoran hakkıyla kazandığı bu belgeyle gurur duyuyor. Özel otoparkı da bulunan Hisar restoranın tüm yakın çevresindeki işletmelerde çalışanlar tarafından rağbet gördüğünü de abartmadan belirtebiliriz.  

 

Evlere ve işyerlerine servis başlıyor

 

Çok yakında ev ve işyerlerine paket servis hizmeti başlatacak olan restoran da talepte bulunan tüm gruplara yaklaşık 200 kişilik salonları ile her türlü alkolsüz sunumlar yapabilen Hisar Restoran, kaliteli menüleri ve talep karşılama yeterliliği ile göz dolduruyor.

 

Kaliteli ve hesaplı yemeğin adı Hisar Restoran. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat