Özdilek

Güncel

Kartepe Belediyesi’nde teknik birimler tek çatı altında toplandı

Kartepe Belediyesi, vatandaşın ihtiyaç duyduğu müdürlükler ve bünyelerindeki birimleri yeni ek hizmet binasında tek çatı altında topladı.

18 Ağustos 2015 Saat: 14:49
Kartepe Belediyesi’nde teknik birimler tek çatı altında toplandı
Kartepe Belediyesi’nde teknik birimler tek çatı altında toplandı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sürekli büyüyen ve değişen Kartepe ilçesinde imar işlerinin çok daha verimli ve hızlı yapılabilmesi adına, vatandaşların muhatap olduğu teknik birimleri belediye hizmet binası yanında yapılan ek binada topladı.

“Yeni Bir Kartepe” ideali ile çıktığı hizmet yolunda yeni yönetim modeli ile Kartepe’yi hak ettiği yönetime ve hizmete kavuşturma hedefindeki Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, imari konularda vatandaşın ihtiyaç duyduğu müdürlükler ve bünyelerindeki birimleri yeni ek hizmet binasında tek çatı altında topladı.

Kartepelilerin belediyecilik hizmetlerinden daha etkin bir şekilde faydalanmasını sağlamak ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla Kartepe Belediyesi’nin Köseköy’deki hizmet binası yanında ek prefabrik yapıda imar konularında hizmet vermeye başlayan birim çalışanlarını yeni yerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, personeline hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Başkan Üzülmez, Kartepelilere en iyi hizmeti vermek için yeni yerinde çalışmaya başlayan personeline, “İlçede kent düzenini sağlayacak, vatandaşa bu konuda yol gösterip bilgi verecek teknik birimleri tek çatı altında topladık.  Sizlere de rahat bir çalışma ortamı sağladık. Tüm bu düzenlemeler ile de hizmet kalitemizi yükseltmeyi hedefledik. Bu da hemşehrilerimizin memnuniyetini artıracaktır” dedi.

Kartepe Belediyesi’nde birimlerin yerleşim sistemindeki yeni düzenleme çerçevesinde ek hizmet binası girişinde; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne bağlı Harita, İmar, Yapı Ruhsat ve Zemin Etüd Birimleri yer aldı. Binanın üst katında ise; Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı İskan, Kaçak Yapı ve Yapı Denetim Birimleri ile Plan ve Proje Müdürlüğü’ne bağlı Planlama, Proje Etüd, Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Birimleri vatandaşa hizmet vermeye başladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat