Özdilek

Eğitim

Bilgi Küpü Koleji açılıyor

Bilgi Küpü Eğitim Kurumları, 12 yıllık deneyimiyle hizmet veren anaokulu, etüt merkezi ve butik dershanelerinin ardından eylül ayında açılacak Özel Bilgi Küpü Koleji’nin tanıtımını gerçekleştirildi

28 Şubat 2015 Saat: 17:36
Bilgi Küpü Koleji açılıyor
Bilgi Küpü Koleji açılıyor

Kenan Demir ve eşi Nuray Demir’in kurucusu oldukları ve ilimizde 12 yıllık tecrübesiyle anaokulu, etüt merkezi ile butik dershane hizmeti veren Bilgi Küpü Eğitim Kurumları eylül ayında sağlam alt yapısıyla Yenişehir Mahallesi Ateşböceği Sokak No:7 kolej eğitimine başlayacak. Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen tanıtım programında konuşan 20 yıllık eğitimci Kenan Demir, 2015 – 2016 eğitim öğretim yılında açılacak olan kolejin kayıtlarının başladığını söyledi.

 
Birçok farklı özelliğiyle diğer kolejlerden ayrılan Bilgi Küpü Koleji, öğrenciyi aktif hale getiren ve ezberci eğitime karşı olan PYP eğitim sistemini kullanacak. Yenilikçi bir eğitim sistemiyle yola çıkan kolej, derslerin dışında sosyal faaliyetleri ile de pek çok konuda kendini öne çıkarıyor. Tanıtım programında konuşan Recep Demir, farklı şehirlerde gördükten sonra etüt merkezi sistemiyle yola çıktığını belirterek, “İzmit’te ilk etüt merkezini açtık. Birçok kişiye öncülük ettik. Uzun zamandır üzerimizde kolej açılması şeklinde baskı vardı. Bizde aralık ayında düğmeye basmaya karar verdik” dedi.

 
Dershanelerin kapatılma sürecinden dolayı beklemek zorunda kaldıklarını söyleyen Demir, 20 yıldır eğitimci olduğunu vurgulayarak, “Bizim için ana merkezde her zaman öğrenciler olmuştur. ‘Öğrencilere nasıl değer katabiliriz?’ diye düşündük. Sonunda daha farklı bir sistemle yola çıkmaya karar verdik. Burası standart kolej olmayacak. Daha güzel bir sistem uygulayacağız. Bilgiyi karşıdan alan değil araştıran, bulabilen, kendini ifade edebilen, öğrendikleriyle de gündelik hayatta birebir yansımalarını görerek daha iyi anlayan öğrenciler yetiştireceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat