Özdilek

Güncel

Lütfü Türkkan'dan ev ziyareti

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, iftarda vatandaşın sofrasına konuk olmaya devam ediyor.

15 Temmuz 2014 Saat: 14:32
Lütfü Türkkan'dan ev ziyareti
Lütfü Türkkan'dan ev ziyareti

Daha çok dar gelirli ailelere misafir olmaya gayret gösteren Türkkan, son olarak Derince’de Emine Sancak’ın iki göz odalı gecekondusuna konuk oldu.

 

7 yıl önce eşini kaybeden Emine Hanım, 150 lira kira ödediği gecekondusunda iki kızıyla birlikte yaşam mücadelesi veriyor. Milletvekilinin evlerine ziyarete geleceğini öğrenen Emine Hanım, sabahın erken saatlerinde hazırlıklara başladı, yemeklerini yaptı, imkanı dahilinde mükellef bir sofra hazırladı ancak yer sofrasının altına sereceği bir kilimi yoktu. Ama konuğu ağırdı. Hemen komşusunun kapısını çaldı. Ödünç aldığı kilim ile eksiğini tamamladı. Ardından Lütfü Türkkan, Derince İlçe Başkanı Mehmet Emin Şimşek ve Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Özcan ile birlikte Emine Sancak ile birlikte kapısını çaldı. Edilen duanın ardından oruçlar açıldı.


Bugüne kadar hiç yeni eşyası olmadığını anlatan emine hanım MHP’li vekilden evindeki tüm eşyaları yenileme sözü aldı.


Türkkan aynı gün içinde Derince ve Başiskele’de çok sayıda kapıyı çalarak taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu. Bir yandan da esnaf ziyaretleri yapan Türkkan, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat