Özdilek

Güncel

Eyüp Ayar, Yafes Pehlivan ortak oldu

AKP eski milletvekili Eyüp Ayar yönetim kurulunda Kocaeli eski defterdarı Yafes Pehlivan ve Körfez Belediye başkanı eski Yunus Pehlivan’ında bulunduğu yeminli mali müşavirlik firmasına Gebze Temsilcisi oldu.

14 Ekim 2014 Saat: 17:21
Eyüp Ayar, Yafes Pehlivan ortak oldu
Eyüp Ayar, Yafes Pehlivan ortak oldu

Üniversal Yeminli Mali Müşavirlik Limited Şirketi, Maliye Bakanlığı'nın en seçkin üst düzey bürokratlarından olan Yafes Pehlivan’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nda, eski Baş Müfettişlerinden olan Halil İbrahim Özdemir, Harun Baştürk, Muzaffer Uyar ve Ahmet Bahadır olmak üzere beş yeminli mali müşavirden oluşan gruba Körfez Belediyesi eski başkanı Yunus Pehlivan’dan sonra eski Milletvekili Eyüp Ayar da dahil oldu.

 

DESTEK VERECEĞİZ
Milletvekili olmadan önce Gebze’de serbest muhasebecilik yapan Eyüp Ayar Üniversal Yeminli Mali Müşavirlik Limited Şirketi’nin Gebze’deki temsilcisi olarak görev yapacak. Firma adına yapacakları çalışmaları Gebze’de yen dizayn ettikleri ofiste Yafes Pehlivan ile birlikte basın mensuplarına anlatan Eyüp Ayar “Firma şu aşamada Türkiye’nin en büyüğü olma yolunda, biz de sanayi ve ticari kuruluşların en yoğun olduğu Gebze bölgesi ile ilgili çalışmalara destek vereceğiz” diye konuştu.

 

60 KİŞİLİK KADRO
Şirketin yönetim kurulu Yafes Pehlivan, Halil İbrahim Özdemir, Harun Baştürk, Muzaffer Uyar, Ahmet Bahadır, Yunus Pehlivan ve İsmail Cömert isimlerinden oluşuyor. Şirket uzun yıllar özel sektörde çalışmış 5 mali müşavir ve alanında dinamik ve tecrübeli 60 kişilik kadrosu ile hizmet sunuyor. 2013 yılı içerisinde şirketin İstanbul merkez ofisine ek olarak Adana ve Samsun şubeleri hizmete açıldı. Şirket profesyonellerden oluşan kadrosu ile sayısı hızla artan müşterilerin; yeminli mali müşavirlik, mali danışmanlık, bağımsız denetim, yatırım danışmanlığı vb. hizmetlerini etkin bir şekilde sunuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat