Özdilek

Eğitim

Otizimli Çocuklara Yaz kampı

Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İzmit Belediyesi tarafından otizmli çocuklara yönelik yaz kampı düzenlendi.

22 Ağustos 2014 Saat: 10:10
Otizimli Çocuklara Yaz kampı
Otizimli Çocuklara Yaz kampı

Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İzmit Belediyesi tarafından otizmli çocuklara yönelik düzenlenen yaz kampı 14-19 Temmuz tarihleri arasında üniversitede gerçekleştirildi. Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Menşure Aydın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen kampta yurdun çeşitli yerlerinden gelen 35 otizmli çocuğa, 35 spor yaşam lideri ve 5 gönüllü öğrenci eşlik etti.    

  Otizmli çocukların motorsal özelliklerini arttırmayı, bağımsız hareket etmesini, özgüvenli olmasını, topluma entegre yaşamı desteklemeyi hedefleyen kamp programında çeşitli sporsal aktiviteler, geziler, grup içi iletişim geliştirici oyunlar ve müzikli eğlenceler yapıldı.     

  Kampın son gününde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Demirci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, akademisyenler ve ailelerin katılımı ile kampta yer alanlara katılım belgelerinin verildiği veda gecesi düzenlendi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat