Özdilek

Siyaset

Adaylar Soylu ile görüştü

AKP Kocaeli İl Başkanlığı’nın 7 Şubat’ta yapılacak olan kongresi öncesinde il başkanlığına aday olan 6 isim Ankara’da görüşmelerini yaptılar.

21 Ocak 2015 Saat: 17:40
Adaylar Soylu ile görüştü
Adaylar Soylu ile görüştü

AKP’de il başkan adayları, Ankara’da genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu ve komisyon ile görüştü. Aday sayısının 3’e düşürüldükten sonra raporun verileceği Başbakan Davutoğlu’nun son kararı vereceği kaydedildi.

 

7 Şubat’taki AKP İl kongresi aday olan 6 isim, önceki gün mevcut başkan Mahmut Civelek ile birlikte Ankara’ya gitmişti. Burada yapılan görüşmeler sonrasında aday sayısının 3’e düşürüleceği, bu isimlerin de Başbakan Davutoğlu ile görüşeceği belirtildi.

 

KOMİSYON KARŞISINA ÇIKTILAR

Bu arada Ankara’ya giden başkan adaylarının burada Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Bölge Koordinatörü Ahmet Bağa Öğütken ve İl Koordinatörü Temel Coşkun’dan oluşan komisyonun karşısına çıktılar. Yapılan görüşmelere ilk giren isim İsmail Araç oldu. Araç’ın ardından Abdullah Eryarsoy, Halit Çokan, Zihni Yılmaz, Adem Koç ve Şemsettin Ceyhan görüşmeye alındı. Her aday komisyon ile 10 dakika görüşürken, son toplantıya il başkanı Civelek de girdi.

 

IŞIK YEMEĞE KATILDI

TBMM’deki oylamalar dolayısıyla geç saatlerde başlayan görüşmeler sohbet ortamında geçti ve gece saat 00.30’da sona erdi. Daha sonra adaylar, komisyon üyeleri ile birlikte yemek yedi. Yemeğe Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın yanı sıra ilimizin diğer milletvekilleri de katıldı. Heyet sabaha karşı 04.00 sularında İzmit’e döndü. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat