Özdilek

Güncel

Polisin taviz davası Yargıtay’a gitti

Polis lojmanlarında yaşanan ve oldukça konuşulan taciz davasında mahkeme görevsizlik kararı verdi. Tacizden suçlanan polis memurunun tutukluluk hali devam ederken mahkeme kararı Yargıta’ya bıraktı.

27 Ağustos 2014 Saat: 13:12
Polisin taviz davası Yargıtay’a gitti
Polisin taviz davası Yargıtay’a gitti

Geçtiğimiz aylarda Derince’de ki polis lojmanlarında yaşanan olayda İ.Ş. adlı polis memuru kızının arkadaşı olan I.A. adı 8 yaşındaki çocuğu taciz etmiş, olayın ortaya çıkmasının ardına polis memuru İ.Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Taciz olayının ardından Kocaeli 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlanan dava bugünde devam eti. Mahkemeye sanık İ.Ş ,ve  mağdur olan I.A ile ailesi katıldı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen duruşmada sanık İ.Ş iddiaları reddederken iftira atıldığını söyledi.

İfadeler alındıktan sonra bir sürece davaya ara veren mahkeme heyeti, aranın ardından görevsizlik kararını vererek dosyayı Yargıtay’a yolladı ve İ.Ş’ nin tutukluluğuna devam edilmesi kararı verdi. I.A’ nın teyzesi H.T duruşma sonrası adeta isyan etti. H.T.,  “Ben artık şeriatın gelmesini istiyorum , biz Polis’ e güvenmeyeceğiz’ de kime güveneceğiz. Artık kimseye güvenimiz kalmadı ama hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Dava ne kadar uzun sürerse sürsün sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat