Özdilek

Güncel

Özel Aile Konak bir yaşında

Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi, birinci yaşını kutladı. Hastanede ilk doğan ve bugün bir yaşında olan Hatice Zehra Yılmaz da kutlamalara katıldı.

25 Nisan 2015 Saat: 23:05
Özel Aile Konak bir yaşında
Özel Aile Konak bir yaşında

Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi, birinci yılını kutladı. 20 branş, 45 uzman hekim kadrosu ve 7/24 tam kapasiteli acil polikliniği ve 34 yoğun bakım ünitesi ile 200 bin hastaya tedavi eden hastanenin birinci yıl dönümü nedeniyle pasta kesildi. İdari Direktör ve Başhekim Şahin Talus’un ev sahipliğindeki kutlamalara; Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş de katıldı. Kutlama, hastanede çalışan doktorlar, hasta bakıcılar, teknik servis çalışanları da dahil olmak üzere personelin katılımı ile gerçekleştirildi.

 Pasta kesiminden sonra bir konuşma yapan Başhekim Şahin Talus, Gölcük çarşı içinde de yeni bir şubelerini açacaklarını söyledi. Aynı zamanda AKP Başiskele İlçe Başkanı da olan Doktor Şahin  Talus, “Çarşı içinde yeniden açılacak olan tıp merkezimiz ile bölge halkının sağlık hizmetini karşılamaya devam edeceğiz. Bizimle birlikte olan, bizi destekleyen, bizimle büyüyen başta tüm çalışanlarımız olmak üzere tüm Kocaelilere teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Törende konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş, “Aile olabilmek herkese nasip olmuyor. Özel Aile Konak Hastanesi başarıyla sürdürülen bir birlikteliği ortaya koyan bir aile. Bu ailenin yeni yıllara kavuşması en büyük arzum. Bu coğrafyada bir takım sorunlarım var. Birlikte büyüyoruz, birlikte yaşıyoruz. Ben de bir belediye başkanı olarak bu aileyi oluşturan yöneticileri gönülden kutluyorum. Gölcük halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat