Özdilek

Güncel

Otogarda bayram yoğunluğu başladı

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali hareketlenmeye başladı. Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar memleketlerine gitmek üzere otogara akın etti.

24 Temmuz 2014 Saat: 17:30
Otogarda bayram yoğunluğu başladı
Otogarda bayram yoğunluğu başladı

Kesintisiz yolcu ve otobüs sirkülasyonunun yaşandığı İzmit Otogarı’nda, bayram dolayısıyla şehir dışına gitmek isteyen birçok vatandaş biletini aldı. Bilet bulamayan vatandaşlar ise ek seferlere umudunu bağlamış durumda çünkü otobüs seferleri tamamen dolu ve bayramın ikinci gününe kadar yer yok. Yaşanan yoğunlukla ilgili gazetemize bilgi veren İzmit Şehirlerarası Otobüs İşletmeleri ve Yazıhanecileri Derneği Başkanı Halil Baylam, "Ayın 20’sinden itibaren otobüslerde bütün yerler doluydu ancak özellikle önümüzdeki günlerde bu yoğunluk daha da artacak. Ama vatandaşlarımız telaş etmesinler, herkesi bayramda ailesine götüreceğiz. Ek sefer düzenleyeceğiz" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat