Özdilek

Güncel

Atatürk ve İzmit anlatıldı

ADD Kocaeli Şubesi, ÇEKÜL Vakfı Kocaeli Temsilcisi ve KYÖD, Mustafa Kemal Atatürk’ün naşının İzmit’e getirilişinin yıldönümü sebebiyle “Atatürk ve İzmit” adlı panel düzenledi.

19 Kasım 2014 Saat: 18:03
Atatürk ve İzmit anlatıldı
Atatürk ve İzmit anlatıldı

Mustafa Kemal Atatürk’ün naşının İzmit’e gelişinin yıldönümü sebebiyle ADD Kocaeli Şubesi, ÇEKÜL Vakfı Kocaeli Temsilcisi ve KYÖD öncülüğünde Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) Sosyal Tesisleri’nde “Atatürk ve İzmit” paneli gerçekleştirildi. Programda ADD Şube Başkanı Taylan Katak, ÇEKÜL Vakfı Başkanı Numan Gülşah, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Devrim Bal, DSP İl Başkanı Hayati Özzeren, DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım, Türk Ocakları Şube Başkanı Yücel Alpay Demir ve çok sayıda katılımcı yer aldı.


ATATÜRKÇÜLÜK DEZAVANTAJ OLDU
Program da ilk olarak konuşma yapan KYÖD Başkan Vekili Başar Değer, “ 90’lı yılarda ‘Atatürkçüyüm’ demek bir moda halindeydi. Menfaat üzerinden Atatürkçü olanlardan hiç hoşlanmazdım. Günümüzde ‘Atatürkçüyüm’ demenin hiçbir getirisi yok, hatta artık dezavantaj olan bir hale geldi” ifadelerini kullandı. Ardından söz alan Doç. Dr. Esma Torun Çelik, Atatürk’ün naşının İzmit’e getirilişini anlattı. ÇEKÜL Vakfı Derneği Başkanı Numan Gülşah, Panelde 1880 tarihli bir harita ile katılımcılara hikayeler anlattı. Gülşah, “Bundan sonra Atatürk’ün düşüncelerini daha net ortaya koyacak çalışmalar yapmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat