Özdilek

Turizm

Müşteri Memnuniyeti Ödül Getirdi

Bölgenin Müşteri Memnuniyeti en yüksek oteli olma unvanını alan Ramada Plaza İzmit, bu ünvanını taçlandırmaya devam ediyor…

2 Eylül 2015 Saat: 14:34
Müşteri Memnuniyeti Ödül Getirdi
Müşteri Memnuniyeti Ödül Getirdi

Holiday Check web portalı,her ay 27 milyonluk ziyaret ile Avrupa nın önde gele otel yorum platformudur.

Holiday Check Portalı, Booking ve Expedia gibi online rezervasyon yapılan ve bilinirliği yüksek olan siteleri kontrol etmektedir.

Turizm sektöründe oteller tarafından da takip edilen ve kabul gören bir site olan Holiday Check Ramada Plaza İzmit ‘e 6 üzerinden 5.3 puan vererek Ramada Plaza İzmit’e “memnuniyetin en üst seviyede olduğu otel” ünvanına layık görerek Ramada Plaza İzmit’i taçlandırdı.

Misafir memnuniyetini yansıtan böyle bir sertifikayı almaktan dolayı gururlu olduklarını söyleyen Ramada Plaza İzmit Genel Müdürü Cengiz Caner, ödüle ilişkin şunları söyledi:

“Ramada Plaza İzmit Ailesi olarak misafirlerimizin verdiği yüksek puanlar sonucunda, Holiday Check 2015 Kalite Sertifikası’nı kazanmaktan mutluluk duyuyoruz. 6 üzerinden 5.3 puan vererek bizi destekleyen ve sunduğumuz hizmete değer veren tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. Hizmet kalitemizi aynı standartlarda koruyarak misafirlerimize seçkin bir hizmet vermeye devam etmek için ben ve ekibim elimizden geleni yapıyor olacağız.” Dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat