Özdilek

Ekonomi

GÜBRETAŞ’a iki bronz ödül

Ambalajlarını yenileyen GÜBRETAŞ’a iki bronz ödül geldi

11 Aralık 2015 Saat: 11:22
GÜBRETAŞ’a iki bronz ödül
GÜBRETAŞ’a iki bronz ödül

Bu yıl bütün ambalaj tasarımlarını yenileyen GÜBRETAŞ, Ambalaj Ay Yıldızları 2015 Yarışması’nda sıvı-toz grubu ambalajlarıyla iki bronz ödül kazandı. Düzenlenen törende GÜBRETAŞ’ın ödüllerini Genel Müdür Yardımcısı Tahir Okutan ile Pazarlama İletişimi Yönetimi Müdürü Yusuf Karatekin aldı.


Sektörünün köklü firmalarından GÜBRETAŞ, Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından organize edilen Ambalaj Ay Yıldızları 2015 Yarışması’nda yenilenen sıvı-toz grubu ambalajlarıyla iki bronz ödül kazandı. Yarışmanın ödülleri İstanbul’da Shangri-La Bosphorus Otel’de gerçekleştirilen törenle sahiplerine verildi. GÜBRETAŞ’ın ödüllerini Genel Müdür Yardımcısı Tahir Okutan ile Pazarlama İletişimi Yönetimi Müdürü Yusuf Karatekin aldı. Üç kategoride yarışmaya katılan GÜBRETAŞ, Ambalaj Malzemeleri Kategorisi’nde “Potasyum Nitrat Toz Bitki Besin Maddesi Ambalajı”, Endüstriyel ve Taşıma Ambalajları Kategorisi’nde ise “Micro Sıvı Bitki Besin Maddesi Ambalajı” ile ödüle layık görüldü.

 

2015 yılında bütün ürün ambalajlarını yenileyen GÜBRETAŞ, tüketicilerin sürekli genişleyen ürün gamı ve artan ürün çeşidini kolaylıkla gruplayabilmesi ve ayrıştırabilmesi fikrinden hareketle tasarım değişikliği gerçekleştirdi. Sıvı ürünler için özgün, ergonomik ve güçlü ifadesi olan tasarım yaptırılarak, çift kulp ile tüketiciye kullanım kolaylığı sağlandı. Satış noktalarında ürünlerin öncelikli olarak fark edilmesinin yanı sıra içerik ve özelliklerinin açıkça algılanmasını hedeflenen yeni ambalaj tasarımlarında yalın, ürün ve marka isminin net bir şekilde birbirinden ayrıldığı, ürün gruplarının tüketicinin kullanımına göre ayrıştırıldığı tasarımlar ortaya çıkarıldı.

 

Bu yıl 6.’sı düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları 2015 Yarışması’nda 169 ambalaj dereceye girmek için yarıştı. 9 ayrı kategoride 16 altın, 20 gümüş, 18 bronz ödül verildi. Altın Ödül alanlar arasından seçilen 3 ambalaja ise Altın Ambalaj Ödülü verildi. Bu yıl ilk kez yurtdışından katılımın olduğu yarışmada İsviçre’den bir ambalaj da ödül almaya hak kazandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat