Özdilek

Siyaset

Yolcubal’dan ilk açıklama

CHP’nin yeni İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal, yönetimi ile basın mensuplarının karşısına geçti ve seçimlerde çok çalışacağına dair partililere söz verdi.

20 Eylül 2014 Saat: 10:23
Yolcubal’dan ilk açıklama
Yolcubal’dan ilk açıklama

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Av. Nurhan Atalay’ın istifasının ardından, yönetim kurulu kendi içinde yaptığı seçim sonucunda başkanlığa Hülya Yolcubal getirilmişti. Yolcubal, dün ilk kez basının karşısına çıktı ve yeni yapılanma hakkında bilgi verdi.

 

BAŞARI HEPİMİZİN

Yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşan Yolcubal, görevin sorumluluğunu bildiklerini söyledi. Seçimler ve kurultayın CHP’yi yorduğunu dile getiren Yolcubal, “Önümüzde genel seçimler var. Sorunları, egoları, varsa kinimizi bir tarafa bırakmalıyız. Amacımız ilimizdeki vekil sayısını artırmak olmalı. CHP’li olup evde oturan tüm kadınları göreve çağırıyorum. Alacağımız her iyi sonuç hepimizin başarısı olacaktır” dedi.

 

SÖZ DE VERDİ

CHP’nin 91 yıldır ayakta olduğunu dile getiren Yolcubal, şöyle konuştu: “Türkiye’nin geleceği CHP’dedir. Çocuklarımıza bırakacağımız en değerli emanet demokratik bir Türkiye, Atatürk’ün devrimleri ve CHP olacaktır. Bu uğurda kişisel çıkarlarım olmadan, mümkün olduğunca çok çalışacağıma sizlerin önünde söz veriyorum” dedi. 

YENİ YÖNETİM KURULU

Hülya Yolcubal (Başkan)

Canan Karabıyık (Sekreter)

Hilal Onat Pamukçu (Sayman)

Yasemin Karaca (Bilişim Sorumlusu)

Özlem Çalık (Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı)

Nuriye Kazaner (STK Sorumlusu)

Hamiyet Eraslan (Eğitim Sekreteri)

Nuray Birinci

Selma Atıgan

Selma Kaymazlı

Dilek Yılmaz

Sultan Kabakçı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat