Özdilek

Çevre

Festival Renginde Deniz Show

İzmit Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen deniz Show da festivali tadında renkli görüntülere sahne oldu.

25 Mayıs 2015 Saat: 14:50
Festival Renginde Deniz Show
Festival Renginde Deniz Show

SEKA Park alanında gerçekleşen ve Türkiye’de ilk olan festivale İzmitliler büyük ilgi gösterdiler.

 Birbirinden farklı etkinliklere sahne olan festivale Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AKP Kocaeli Milletvekili Adayı Ayşe Mülge Olşen, AKP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Emine Zeybek, AKP  İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Aşçılar Derneği renk kattı

Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Kocaeli Akademik Aşçılar Derneği üyelerinin de hazırladıkları pastalarla renk kattığı festivalde modern pantatlon müsabakaları, deniz ürünleri yemek yarışması, plaj voleybolu turnuvası, ayak tenisi gösterileri, yelken gösterisi, balık tutma, su gösterileri, fotoğraf yarışmaları gibi bir çok etkinlik yapıldı

 

Doğan, jetski kullanıp, oltayla balık tuttu.

 

İzmit Belediye Başkanı Doğan da jetski kullanıp, oltayla balık tuttu. Festivale katılanlara 10 bin adet balık ekmek dağıtılırken, gökyüzüne balon bırakma, kıyı temizliği gibi etkinliklerin de yer aldığı festivalde konuşan Başkan Doğan” Türkiye’de hep ilkleri yapan belediyeyiz. Etrafımız denizlerle çevrili olmasına rağmen denizlerden yeterince yararlanamıyoruz. İlkini gerçekleştirdiğimiz festival sayesinde İzmitlileri denizle daha fazla buluşturmak istiyoruz dedi.

 

Propaganda yapmayı ihmal etmedi

 

Deniz showu propagandaya ceviren Doğan; Bütün bu yoklukların sebebi o zaman görev başında olanlardır. Basit bir tansiyon aletini hastanesine alamayan kurumun başındaki kişi bu gün kalkmış ülkeyi yöneteceğini söylüyor. Allah korosun bunlar iktidara gelirlerse ülkeyi 6 ay içinde batırırlar. Sakın bunlara fırsat vermeyin. Ülkedeki istikrardan yana olmaya devam edelim” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat